ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον χτύπησαν μέχρι θανάτου με ρόπαλο τη μέρα που ντύθηκε γαμπρός (vid)

Μοιραία κατάληξη για τον άντρα που προσπάθησε να προστατέψει τους καλεσμένους του

Ένας άνδρας μόλις 30 χρόνων, βρήκε τραγικό θάνατο την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του.

Ο Τζο Μελγκόζα αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης με την αγαπημένη του σύντροφο, της είπε το πολυπόθητο «I do» και με την ευτυχία να διαγράφεται στο πρόσωπό του παραχώρησε δεξίωση για φίλους και συγγενείς.


Χτίστης έγινε εκατομμυριούχος και τώρα δεν παίρνει λεφτά από τους πελάτες του


Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για τον νεαρό γαμπρό από την Καλιφόρνια.

Δυο αδέλφια βρέθηκαν απρόσκλητα στον χώρο της δεξίωσης και ο Τζο θέλησε να τους απομακρύνει καθώς του ήταν άγνωστοι.

Τα δυο αδέλφια, ο 28χρονος Rony Aristides Castaneda Ramirez και ο 19χρονος Josue Daniel Castaneda Ramirez ένιωσαν θιγμένοι από τη συμπεριφορά του γαμπρού και θέλησαν να τον τιμωρήσουν.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, τα δυο αδέρφια έφυγαν από τον χώρο και λίγη ώρα αργότερα την «έστησαν» στον γαμπρό σε ένα σκοτεινό σοκάκι όπου τον ξυλοκόπησαν άγρια και μέχρι θανάτου με ρόπαλα του μπέιζμπολ.

Ο Τζο Μελγκόζα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η DailyMail εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος στο κεφάλι στο κατώφλι ενός σπιτιού απέναντι από τον χώρο της δεξίωσης. Αν και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, οι ιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο 30χρονος γαμπρός υπέκυψε στα τραύματα του αφήνοντας πίσω του την μόλις λίγων ωρών σύζυγο του και την 11χρονη κόρη τους ενώ οι δυο δράστες εντοπίστηκαν από τις Αρχές, συνελήφθησαν και κατηγορούνται για δολοφονία.

 

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X