24news team
Όχι μόνο οι πρωτεύσαντες αλλά όλοι όσοι προσπάθησαν στις εισαγωγικές εξετάζουν, αξίζουν συγχαρητήρια, έγραψε ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου σε ανάρτησή του στα social media.
«Τις προάλλες βγήκαν τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων και όπως πάντα, από κεκτημένη ταχύτητα, σπεύσαμε όλοι μας να συγχαρούμε τους πρωτεύσαντες. Και βεβαίως αξίζουν συγχαρητήρια, όπως όμως και όλοι ανεξαιρέτως, όσοι προσπάθησαν. Δεν πρέπει να υποτιμούμε την προσπάθεια», σημείωσε.
«Ξέρουμε εκ πείρας ότι κάποιοι που δεν αρίστευσαν ή και που ακόμη δεν πέρασαν τις εξετάσεις, μπορεί στις επόμενες εξετάσεις της ζωής, σε δέκα, είκοσι χρόνια να κάνουν τη διαφορά για τον τόπο μας και την οικονομία μας», συμπλήρωσε.
Η τοποθέτηση από τον Αβέρωφ Νεοφύτου βρήκε σύμφωνη μεταξύ άλλων και την πρώην Ευρωπαία Επίτροπο, Ανδρούλλα Βασιλείου. «Πολύ σωστό. Χωρίς να υποτιμούμε την προσπάθεια και την επιτυχία των πρωτευσάντων ας σημειώσουμε ότι δεν είναι πάντα οι πρωτεύσαντες σε εξετάσεις που επιτυγχάνουν στη ζωή», σχολίασε σχετικά.
Πολύ σωστό. Χωρίς να υποτιμούμε την προσπάθεια και την επιτυχία των πρωτευσάντων ας σημειώσουμε ότι δεν είναι πάντα οι πρωτεύσαντες σε εξετάσεις που επιτυγχάνουν στη ζωή. https://t.co/ZhNb5WN1tM
— Androulla Vassiliou (@VassiliouEU) July 23, 2026






























