ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χτίστης έγινε εκατομμυριούχος και τώρα δεν παίρνει λεφτά από τους πελάτες του

Τους αφήνει την αμοιβή του για να πάρουν χριστουγεννιάτικα δώρα

Νωρίτερα έλαβε το χριστουγεννιάτικο δώρο του φέτος ο 42χρονος Steve Thomson από το Σάσεξ της Βρετανίας, ο οποίος κέρδισε το τζακ ποτ στο Euromillions κι έγινε πλουσιότερος κατά 105 εκατομμύρια λίρες- ήτοι περίπου 124 εκατ. ευρώ.

Κι έτσι αποφάσισε και ο ίδιος να συνεχίσει να μοιράζει χριστουγεννιάτικο πνεύμα, με το να μην παίρνει αμοιβή για τη δουλειά του - είναι χτίστης.


Τον χτύπησαν μέχρι θανάτου με ρόπαλο τη μέρα που ντύθηκε γαμπρός (vid)


Ο 42χρονος αποφάσισε να μην χάσει τον εαυτό του στα πολλά εκατομμύρια που του ήρθαν ουρανοκατέβατα και τον ανέδειξαν στον 9ο μεγαλύτερο νικητή στη Βρετανία στην ιστορία του European Lottery.

Και από τη νίκη του και μετά αρνείται να πληρωθεί για δουλειές που παραδίδει, αφήνοντάς τους τα χρήματα που θα έπαιρνε κανονικά για να κάνουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους.

Πρόσφατα ολοκλήρωσε ένα θερμοκήπιο στο σπίτι μιας γειτόνισσάς του, αλλά δεν τη χρέωσε για τις υπηρεσίες του.

«Δεν άλλαξε, είναι προφανές πως παραμένει ένας έντιμος άνθρωπος» δήλωσε η ίδια. «Δεν τον ρωτήσαμε αναφορικά με τα λεφτά γιατί μάλλον έχει μιλήσει πολύ γι' αυτό. Είναι ωραίο που συνεχίζει να δουλεύει γιατί έτσι αποφορτίζεται από την πίεση σχετικά με το τι θα κάνει με τα χρήματα που κέρδισε».

Ο Thomson, που παίζει εδώ και 25 χρόνια Euromillions, υποσχέθηκε να βοηθήσει την τοπική κοινότητα και είπε στους πελάτες του: «Μην ανησυχείτε, θα συνεχίσω να δουλεύω και θα παραδώσω όλα τα έργα που είναι σε εξέλιξη».

Η σύζυγός του Lenka Thomson, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά,ήδη παραιτήθηκε από τη δουλειά της.

Στόχος του ζευγαριού είναι να αποκτήσουν νέο σπίτι ώστε οι δύο γιοι τους, 10 και 15 ετών, και η 8χρονη κόρη τους, να έχουν ο καθένας το δωμάτιό του και να ζουν όλοι μαζί «λίγο πιο αρμονικά».

Ο 10χρονος γιος τους ήδη ζήτησε ένα αυτοκίνητο Tesla ενώ η 8χρονη ένα ροζ iPhone, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Όπως περιέγραψε ο Thomson, το τζακ ποτ τον έβαλε σε ένα «συναισθηματικό rollercoaster», του προκάλεσε μεγάλο άγχος και δεν τον άφηνε να κοιμηθεί. Η επιστροφή του στη δουλειά, έστω και part time, ήταν ένας τρόπος να διαχειριστεί την κατάσταση.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση