ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρίλερ με τον θάνατο του 2χρονου Εμίλ

Τα οστά βρέθηκαν 90 μέτρα από το σπίτι του παππού του

Νέες διαστάσεις στην υπόθεση του θανάτου του μικρού Εμίλ που έχει συγκλονίσει τη Γαλλία μετά τον εντοπισμό οστών που ανήκουν στο 2 ετών αγόρι δίνει η μαρτυρία του δημάρχου του οικισμού Βερνέτ, σύμφωνα με την οποία τα μακάβρια ευρήματα ανακαλύφθηκαν σε απόσταση 90 μέτρων από το σπίτι των παππούδων του και όχι 3 χλμ από τον οικισμό όπως είχε ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με τον Φρανσουά Μπαλίκ που μίλησε στη Le Figaro, τα οστά βρέθηκαν «σε ένα μονοπάτι ανάμεσα στην εκκλησία και ένα παρεκκλήσι του οικισμού».

Κατά τον ίδιο, η περιοχή αυτή «είχε ερευνηθεί εξονυχιστικά από τους αστυνομικούς». «Είναι απίθανο κάποιο ζώο να έφερε ανθρώπινα υπολείμματα πίσω στο χωριό όταν κάποιος είναι αγνοούμενος. Αυτό μας οδηγεί στο σενάριο κάποιο άτομο να έφερε πίσω τα οστά του Εμίλ και πιθανότατα πολύ πρόσφατα» πρόσθεσε ο δήμαρχος του οικισμού.

Πηγή που επικαλείται η Daily Mail ανέφερε ότι αυτό που βρέθηκε είναι οστά και το κρανίο του μικρού Εμίλ.

«Αυτά τα συγκλονιστικά νέα είναι αυτά που φοβόμασταν. Τώρα ξέρουμε, ανήμερα της Ανάστασης των Καθολικών, ότι ο Εμίλ μας παρακολουθεί υπό το φως και τη στοργή του Θεού, αλλά ο πόνος και η θλίψη παραμένει. Τώρα είναι η ώρα για να θρηνήσουμε, να προσευχηθούμε και να σκεφτούμε» δήλωσαν οι γονείς του μικρού Εμίλ μέσω του δικηγόρου τους, ο οποίος απηύθυνε έκκληση να γίνουν σεβαστές οι ιδιωτικές στιγμές της οικογένειας.

Όταν εξαφανίστηκε στις 8 Ιουλίου, ο Εμίλ είχε μόλις φτάσει για τις καλοκαιρινές διακοπές στο εξοχικό σπίτι των παππούδων του από την πλευρά της μητέρας του και δύο γείτονες ισχυρίζονται ότι τον είδαν στον κεντρικό δρόμο του χωριού Οτ-Βερνέ, αλλά με αντικρουόμενες μαρτυρίες.

Τελευταία φορά που είχε θεαθεί ο Εμίλ ήταν με τον 58χρονο παππού του. Έκτοτε η τύχη του αγνοούνταν και οι ερευνητές δεν απέκλεισαν κανένα ενδεχόμενο περιλαμβανομένης της απαγωγής και της ανθρωποκτονίας.

Ενας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε τον παππού του, φυσιοθεραπευτή-οστεοπαθητικό, να κόβει ξύλα έξω από το σπίτι του περίπου την ώρα που φέρεται ότι το παιδί χάθηκε.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση