ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Περικυκλωμένο το Κίεβο λίγο πριν την έναρξη των συνομιλιών

Όλες οι εξελίξεις

Στο έλεος της ρωσικής προέλασης βρίσκεται το Κίεβο με τις εκρήξεις και τις αεροπορικές επιδρομές να ξεκινούν μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Σύμφωνα με το αμερικανικό CNN, δύο τεράστιες εκρήξεις καταγράφηκαν στα νοτιοδυτικά του Κιέβου.

Η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε, ειδικότερα, 20 χιλιόμετρα από το κέντρο της ουκρανικής πρωτεύουσας. Η δεύτερη που ακολούθησε ήταν στο δυτικό Κίεβο, λίγο πριν από τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα.

- Κονβόι ρωσικών χερσαίων στρατευμάτων κινείται προς το Κίεβο 

Δορυφορικές εικόνες ιδιωτικής εταιρείας, έδειξαν ένα κονβόι ρωσικών χερσαίων στρατευμάτων να κινούνται προς το Κίεβο, ενώ βρίσκονται περίπου 60 χιλιόμετρα έξω από την ουκρανική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με το Reuters οι εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η «Maxar Technologies», έδειξαν ότι οι δυνάμεις αποτελούνται από εκατοντάδες στρατιωτικά οχήματα και εκτείνεται σε περισσότερα από 5 χιλιόμετρα.

Σημειώνεται ότι η «Maxar» παρακολουθεί την ανάπτυξη των ρωσικών δυνάμεων εδώ και εβδομάδες.

- Περικυκλωμένο το Κίεβο λίγο πριν την έναρξη των συνομιλιών - Νέος συναγερμός για αεροπορική επίθεση

Τη στιγμή που όλοι αναμένουν τις συνομιλίες που θα γίνουν στο Πριπιάτ, ο Βιτάλι Κλίτσκο, δήμαρχος του Κιέβου και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας βαρέων βαρών, περιέγραψε την πρωτεύουσα της Ουκρανίας ως «περικυκλωμένη» και είπε ότι η εκκένωση πολιτών δεν είναι δυνατή «επειδή έχουν αποκλειστεί όλοι οι δρόμοι».

«Βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας ανθρωπιστικής καταστροφής» είπε στο Associated Press σήμερα, καθώς συνεχιζόταν η απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη, η οποία, όπως είπε, επέτρεπε στις αρχές να κυνηγούν «δολιοφθορείς» στους δρόμους. «Αυτή τη στιγμή, έχουμε ρεύμα, αυτή τη στιγμή έχουμε νερό και θέρμανση στα σπίτια μας. Αλλά η υποδομή έχει καταστραφεί για να παραδοθούν τρόφιμα και φάρμακα. Γι’ αυτό το μήνυμα για όλους είναι: «Υποστηρίξτε την Ουκρανία. Είμαστε δυνατοί» είπε.

«Κάθε Ουκρανός είναι περήφανος που είναι ανεξάρτητος, περήφανος που είναι Ουκρανός και είμαστε περήφανοι που έχουμε τη δική μας χώρα».

Το Kiev Independent ανέφερε λίγο πριν τις 21:00 (ώρα Κύπρου) ότι σήμανε νέος συναγερμός για αεροπορική επίθεση στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, καλώντας τους πολίτες να οδηγηθούν επειγόντως στα καταφύγια.

- Έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ

Με τους βομβαρδισμούς στην Ουκρανία να συνεχίζονται και την ανθρωπιστική κρίση να προβληματίζει όλο τον κόσμο, σε έκτακτη σύγκληση προχωρούν τα Ηνωμένα Έθνη.

Ουκρανία: Η Κυριακή ήταν η χειρότερη ημέρα του πολέμου για τους Ρώσους

- Ζελένσκι: Προσπάθησα να σταματήσω τον πόλεμο, μακάρι να έρθει η ειρήνη

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε «Οι στρατιώτες πολεμούν. Εδώ είναι και ο πρόεδρος. Ο στόχος μας είναι η εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας. Προστατεύουμε τη χώρα μας, την επικράτεια, το κράτος μας. Θα ήθελα να αποδώσουμε όλες τις δυνατές τιμές στους ανθρώπους που κρατούν τα όπλα και θέλω να τους πω 100.000 ευχαριστώ.»

Ερωτηθείς για το τι μπορεί να αποφέρουν οι διαπραγματεύσεις Ρωσίας-Ουκρανίας απάντησε ότι δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος.

- Πόλεμος στην Ουκρανία: Το κλείσιμο του εναέριου χώρου της ΕΕ για την Ρωσία ανακοίνωσε η πρόεδρος της Κομισιόν

Με ένα πραγματικά σκληρό μέτρο που θα πλήξει την Ρωσία απαντά η Ευρωπαϊκή Ένωση στην ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον νετρ Λάιεν ανακοίνωσε το κλείσιμο του εναέριου χώρου της ΕΕ για την Ρωσία, το κλείσιμο ιστότοπων ρωσικής επιρροής (russia today και sputnik) αλλά και, για πρώτη φορά, τη χρηματοδότηση αγορά αμυντικού εξοπλισμού για τρίτη χώρα.

«Τα αεροσκάφη από την Ρωσία πλέον δεν θα μπορούν να προσγειώνονται, ούτε να απογειώνονται αλλά ούτε και να υπερίπτανται του εναέριου χώρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης» ανακοίνωσε η πρόεδρος της Κομισιόν. Αναλυτικά οι δηλώσεις της προέδρου της Κομισιόν ΕΔΩ

Ουκρανία: Δείτε βίντεο με Ρώσους στρατιώτες να κάνουν πλιάτσικο

- Τη Δευτέρα οι συνομιλίες ανάμεσα σε Ουκρανούς και Ρώσους διπλωμάτες στη Λευκορωσία

Τη Δευτέρα το πρωί θα ξεκινήσουν οι συνομιλίες ανάμεσα σε αντιπροσωπεία Ρώσων και Ουκρανών διπλωματών στη Λευκορωσία, με την αγωνία να εντείνεται για την κατάσταση στο Κίεβο καθώς είναι μεγάλη η πιθανότητα να συνεχιστούν για ακόμη μια νύχτα οι βομβαρδισμοί.

- Ουκρανός ΥΠΕΞ πριν από τις συνομιλίες στη Λευκορωσία: «Δεν θα παραδώσουμε ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο της επικράτειάς μας»

Σαφές μήνυμα για την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας του έστειλε ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών, Ντμίτρο Κουλέμπα, πριν από την έναρξη των συνομιλιών ανάμεσα σε Ουκρανούς και Ρώσους διπλωμάτες στα σύνορα της Λευκορωσίας. Ξεκαθάρισε ότι θα υποστηρίξουν με κάθε τρόπο την Ουκρανία ενώ δέχπνται σφοδρές επιθέσεις και άνθρωποι χάνονται.

Στο τηλεοπτικό μήνυμά του, επικεφαλής της ουκρανικής διπλωματίας τόνισε ότι οι διπλωμάτες μεταβαίνουν στην περιοχή όπου θα διεξαχθούν οι συνομιλίες χωρίς προκαταρτική συμφωνία, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα δεχτούν συζητήσεις υπό όρους τελεσιγράφων.

Επισήμανε ότι σκοπός είναι να «ελαχιστοποιηθούν οι απειλές» και για τον λόγο αυτό αποστέλλεται ειδική αντιπροσωπεία για τις συνομιλίες.

«Θα ακούσουμε τι θέλει να μας πει η άλλη πλευρά χωρίς να υπάρχει κάποια προκαταρτική συμφωνία» τόνισε ο Κουλέμπα.

Ο Ουκρανός υπουργός υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι λόγω των συνομιλίων διασφαλίστηκε ότι καμία στρατιωτική δύναμη από τη Λευκορωσία δεν θα εξαπολύσει επίθεση στα ουκρανικά εδάφη.

Αυτά είναι τα όπλα που στέλνει η Ελλάδα στην Ουκρανία

- Ζελένσκι: Συμφωνήσαμε για συνάντηση με τους Ρώσους

Για «συνάντηση χωρίς προϋποθέσεις» της ουκρανικής με τη ρωσική αντιπροσωπεία «στα σύνορα Ουκρανίας-Λευκορωσίας, στην περιοχή του ποταμού Pripyat», συμφώνησαν ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι με τον Αλεξάντρ Λουκασένκο, σε τηλεφωνική τους συνομιλία, νωρίτερα την Κυριακή.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Ζελένσκι στους λογαριασμούς του στα social media... «συμφωνήσαμε ότι η ουκρανική αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με τη ρωσική χωρίς προηγούμενες προϋποθέσεις στα σύνορα Ουκρανίας-Λευκορωσίας, στην περιοχή του ποταμού Pripyat».

Και συνέχισε, μιλώντας για τις προϋποθέσεις ασφαλείας της ουκρανικής αντιπροσωπείας: «Ο Αλεξάντερ Λουκασένκο ανέλαβε την ευθύνη για το γεγονός ότι την ώρα της αποχώρησης, των διαπραγματεύσεων και της επιστροφής της ουκρανικής αντιπροσωπείας, όλα τα αεροπλάνα, ελικόπτερα και πύραυλοι που τοποθετήθηκαν στο έδαφος της Λευκορωσίας θα παραμείνουν στο έδαφος».

Εκτός ελέγχου ο Πούτιν - Θέτει σε επιφυλακή τις ρωσικές πυρηνικές δυνάμεις

- Οι Ουκρανοί πηγαίνουν στη Λευκορωσία για να διαπραγματευτούν, λέει το Κρεμλίνο

Παράθυρο ελπίδας ανοίγει η είδηση, που μένει να επιβεβαιωθεί και από το Κίεβο, ότι η Ουκρανία συμφώνησε να πραγματοποιήσει συνομιλίες με τη Ρωσία στην περιοχή Γκομέλ της Λευκορωσίας, λίγο μετά την εκπνοή του τελεσιγράφου που είχε δώσει η Μόσχα στο Κίεβο.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της επίσημης ρωσικής αντιπροσωπείας των διαπραγματευτών και βοηθός του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Μεντίνσκι λίγο μετά την εκπνοή της διορίας που είχε δώσει η Ρωσία στην Ουκρανία, που έληξε στις 14:00 ώρα Κύπρου. Λίγο νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των προέδρων Λευκορωσίας και Ουκρανίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο και Βλαντιμίρ Ζελένσκι.

- Ο Σολτς ανακοίνωσε εξοπλισμούς μαμούθ 100 δις ευρώ

Tη δημιουργία ενός ταμείου εμβέλειας 100 δισεκατομμυρίων ευρώ για επενδύσεις στον τομέα της άμυνας μετά τις εξελίξεις στην Ουκρανία, ανακοίνωσε ο Όλαφ Σολτς σε ομιλία του στη Bundestag, τροποποιώντας τον προϋπολογισμό του 2022.

«Από εδώ και στο εξής - χρόνο με τον χρόνο - θα επενδύουμε περισσότερο από το 2% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος στην άμυνά μας. Στόχος είναι μια αποτελεσματική, άκρως σύγχρονη και προοδευτική Bundeswehr (οι γερμανικές ένοπλες δυνάμεις)» ανέφερε ο καγκελάριος.

«Η 24η Φεβρουαρίου 2022 σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής στην ιστορία της ηπείρου μας. Ο κόσμος θα είναι, πλέον, διαφορετικός. Πρέπει να υποστηρίξουμε την Ουκρανία στην ώρα της ανάγκης της», πρόσθεσε ο Σολτς στην ειδική συνεδρίαση της Bundestag.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι καταχειροκροτήθηκε μετά την ομιλία του, η οποία χαρακτηρίζεται από ξένους αναλυτές ως ιστορική.

«Με την επίθεση στην Ουκρανία, ο Πούτιν ξεκίνησε εν ψυχρώ έναν επιθετικό πόλεμο, για έναν και μόνο λόγο: η ελευθερία των Ουκρανών αμφισβητεί το δικό του καταπιεστικό καθεστώς». Αυτό ήταν απάνθρωπο και αντίθετο με το διεθνές δίκαιο: «Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να το δικαιολογήσει», είπε ο Σολτς και απέσπασε χειροκροτήματα από τους βουλευτές.

- Η Ουκρανία προσφεύγει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατά της Ρωσίας

Η Ουκρανία κατέθεσε αγωγή κατά της Ρωσίας στο Διεθνές Δικαστήριο του ΟΗΕ στη Χάγη, δήλωσε ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελενσκι, το δικαστήριο που επιλύει διαφορές μεταξύ κρατών σχετικά με το διεθνές δίκαιο.

«Η Ουκρανία υπέβαλε την αγωγή της κατά της Ρωσίας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Η Ρωσία πρέπει να λογοδοτήσει για τη χειραγώγηση της έννοιας της γενοκτονίας για να δικαιολογήσει την επιθετικότητα. Ζητάμε μια επείγουσα απόφαση που θα διατάξει τη Ρωσία να σταματήσει τη στρατιωτική δραστηριότητα τώρα και αναμένουμε να ξεκινήσουν οι δίκες την επόμενη εβδομάδα», σημείωσει μεταξύ άλλων ο Ουκρανός πρόεδρος.

 

- Έδωσε εγγυήσεις ασφαλείας η Μόσχα 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο βοηθός του Βλαντιμίρ Πούτιν, Βλαντιμίρ Μεντίνσκι εγγυήθηκε για την ασφάλεια της ουκρανικής αποστολής, σε περίπτωση που βρεθεί στη Λευκορωσία για διαπραγματεύσεις, ανέφερε πως η ρωσική αντιπροσωπεία έχει ήδη φτάσει στην πόλη Γόμελ και θα περιμένει την απάντηση των Ουκρανών μέχρι τις 3 το μεσημέρι τοπική ώρα (16:00 ώρα Ελλάδας).

Δεν έχουν σκοπό να μεταβούν στη Λευκορωσία για διαπραγματεύσεις οι εκπρόσωποι της ουκρανικής κυβέρνησης, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ζελένσκι, Σεργκέι Νικιφόροφ.

«Ακούσαμε δηλώσεις ότι μια ρωσική αντιπροσωπεία ήρθε στο Γόμελ για διαπραγματεύσεις. Πρέπει να πούμε ότι εκπρόσωποι της Ουκρανίας δεν θα είναι εκεί. Αυτό το ενδεχόμενο συζητήθηκε πραγματικά, αλλά την τελευταία στιγμή οι Ρώσοι διαπραγματευτές ζήτησαν από τον ουκρανικό στρατό να καταθέσει πρώτα τα όπλα», έγραψε στο Facebook του.

- Η Μόσχα δίνει διορία στο Κίεβο «ως τις 3 το μεσημέρι» για απάντηση

Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ρωσίας για συνομιλίες με την Ουκρανία αναμένει απάντηση του Κιέβου για τις διαπραγματεύσεις στο Γόμελ μέχρι τις 14:00 (ώρα Ελλάδας).

- Αμυντική βοήθεια στέλνει η Ελλάδα στην Ουκρανία

Να στείλει στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία αποφάσισε η ελληνική Κυβέρνηση, μετά από σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τη στρατιωτική εικόνα στην Ουκρανία. Με απόφασή του, η Ελλάδα ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Ουκρανίας, σε συνεννόηση με τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ, τους εταίρους της στην ΕΕ και δείχνοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη της στον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό, αποστέλλει εντός της ημέρας, αμυντικό υλικό με 2 C-130 τα οποία θα αναχωρήσουν για την Πολωνία.

- «Όχι» Ζελένσκι σε διαπραγματεύσεις στη Λευκορωσία

Αρνητικός ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι στην προοπτική διεξαγωγής διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία σε λευκορωσικό έδαφος, καθώς, όπως λέει, η Λευκορωσία είναι μια χώρα εχθρική προς τη δική του. Μάλιστα, αντιπρότεινε Κωνσταντινούπολη, Μπρατισλάβα, Βουδαπέστη, Βαρσοβία ή Μπακού. «Θέλουμε οποιαδήποτε άλλη πόλη δεν εκτοξεύονται πύραυλοι προς εμάς. Όχι, πάντως το Μινσκ» είπε.

«Τώρα λέμε όχι στο Μινσκ. Ο χώρος για τη συνάντηση μπορεί να είναι σε άλλες πόλεις. Φυσικά, θέλουμε ειρήνη, θέλουμε να συναντηθούμε, θέλουμε το τέλος του πολέμου. Βαρσοβία, Μπρατισλάβα, Βουδαπέστη, Κωνσταντινούπολη, Μπακού - όλα αυτά τα προτείναμε στη ρωσική πλευρά. Και οποιαδήποτε άλλη πόλη μας ταιριάζει. Σε μια χώρα από το έδαφος της οποίας δεν εκτοξεύονται πύραυλοι. Μόνο έτσι οι διαπραγματεύσεις μπορούν να είναι ειλικρινείς και να τερματίσουν πραγματικά τον πόλεμο».

«Εύχομαι ειλικρινά η Λευκορωσία να γίνει τόσο ευγενική και ασφαλής χώρα, όσο την έχουν γνωρίσει όλοι πριν από λίγο καιρό. Κάντε τη σωστή επιλογή, είναι η κύρια επιλογή της ζωής σας» ανέφερε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του.

- Κρεμλίνο: Στη Λευκορωσία αντιπροσωπεία της Ρωσίας, έτοιμη για διαπραγματεύσεις

Έτοιμη να διαπραγματευτεί με τους Ουκρανούς την εκεχειρία δηλώνει τώρα η Ρωσία, με τον εκπρόσωπο του Βλαντιμίρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ να λέει το πρωί της Κυριακής ότι η ρωσική αντιπροσωπεία έφτασε στη Λευκορωσία για τον σκοπό αυτό.

«Σύμφωνα με τη συμφωνία που επιτεύχθηκε, η ρωσική αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από εκπροσώπους του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Άμυνας και άλλων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της προεδρικής διοίκησης, έφτασε στη Λευκορωσία για διαπραγματεύσεις με τους Ουκρανούς», ανέφερε ο Πεσκόφ στο RIA Novosti.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ρωσική πλευρά είναι έτοιμη να ξεκινήσει αντίστοιχες διαπραγματεύσεις και στην πόλη Γόμελ.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Λευκορωσίας, από την πλευρά του, σημείωσε ότι είχαν προετοιμάσει όλα τα απαραίτητα για τη συνάντηση των αντιπροσωπειών και πλέον ασχολούνται με την επίλυση ζητημάτων πρωτοκόλλου.

Στις 26 Φεβρουαρίου, ο Πεσκόφ ανακοίνωσε ότι η ουκρανική πλευρά αρνήθηκε να διαπραγματευτεί.

- Μπήκαν στο Χάρκοβο οι Ρώσοι

Το πρωί της Κυριακής ρωσικά στρατεύματα μπήκαν στο Χάρκοβο, όπου είναι σε εξέλιξη οδομαχίες και ανταλλαγή πυρών. Οι αρχές της πόλης που βρίσκεται στα βορειοανατολικά της Ουκρανίας και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη της χώρας, ανακοίνωσαν σήμερα μια "διείσδυση" του στρατού μέχρι το κέντρο της πόλης. "Σημειώθηκε μια διείσδυση ελαφρών οχημάτων του ρωσικού εχθρού στην πόλη Χάρκοβο, περιλαμβανομένου του κεντρικού τμήματος", ανέφερε στο Twitter τοπικός αξιωματούχος, ο Όλεγκ Σινεγκούμποφ, ο οποίος είπε πως οι μάχες συνεχίζονται και κάλεσε τους περίπου 1,4 εκατ. κατοίκους να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους.

- Πυράβλοι έπληξαν περιφέρεια του Κιέβου

Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, την περιοχή Βασίλκιβ στην περιφέρεια του Κιέβου, όπου βρίσκονται μεγάλο στρατιωτικό αεροδρόμιο και πολλές δεξαμενές καυσίμων.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο Telegram o σύμβουλος του υπουργού Εσωτερικών της Ουκρανίας Αντόν Γκεραστσένκο, οι πύραυλοι έπληξαν το Βασίλκιβ και ξέσπασε φωτιά, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.

Νωρίτερα το βράδυ ηχούσαν σειρήνες πολέμου στο Κίεβο. Οι πολίτες της Ουκρανίας ζουν κάτω από το καθεστώς του απόλυτου τρόμου τη στιγμή που δεκάδες άνθρωποι προσπαθούν να διαφύγουν σε άλλη χώρα για να γλιτώσουν από τον εφιάλτη του πολέμου.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπήρχε σωρεία αναρτήσεων βάσει των οποίων προμηνυόταν δύσκολη νύχτα αλλεπάλληλων βομβαρδισμών στο Κίεβο.

- Ένα παιδί νεκρό από χτύπημα ρωσικών πυρών σε ογκολογικό νοσοκομείο Παίδων στο Κίεβο

Ρωσικά πυρά χτύπησαν τα ξημερώματα ογκολογικό νοσοκομείο Παίδων στο Κίεβο και σύμφωνα με τις αναφορές των ουκρανικών και διεθνών μέσων ενημέρωσης σκοτώθηκε ένα παιδί.

Το CNN αναφέρει ότι ένα εξάχρονο αγόρι σκοτώθηκε το βράδυ του Σαββάτου από τα σφοδρά πυρά σε δυτική συνοικία της ουκρανικής πρωτεύουσας, ενώ υπάρχουν και αρκετοί τραυματίες.

Ο Serhii Chernysuk, γιατρός στο νοσοκομείο Okhmatdyt του Κιέβου, δήλωσε ότι στους τραυματίες περιλαμβάνονται δύο έφηβοι και τρεις ενήλικες.

Πηγή: Protothema / Iefimerida / Newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση