ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκ! Tεράστια τρύπα ανοίγει στην πίστα και «καταπίνει» 25 παιδιά

Δείτε βίντεο

Καθόλου καλά δεν πήγε ένα πάρτι αποφοίτησης στο Περού… Η πίστα κατέρρευσε, «καταπίνοντας» τους εφήβους που βρίσκονταν πάνω σε αυτήν και δημιουργώντας εικόνες που θα μπορούσαν να προέρχονται από ταινία αποκάλυψης. Το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από το περιστατικό συγκέντρωσε πάνω από 4,2 εκατομμύρια views στο TikTok.

Το… φιάσκο συνέβη την ώρα που οι έφηβοι γιόρταζαν στο λύκειό τους στο Σαν Μαρτίν, σύμφωνα με την ElPopular.pe. Στο βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου, οι καλοντυμένοι μαθητές φαίνονται να χορεύουν όλοι μαζί στη μέση της πίστας.

Σύντομα, μια τεράστια τρύπα ανοίγει στο πάτωμα και οι μαθητές πέφτουν μέσα σε αυτήν, με τη σκόνη να γεμίζει τον αέρα. Ο DJ σταματά να παίζει μουσική και οι υπόλοιποι τρέχουν να τους βοηθήσουν.

Άγνωστο είναι ακόμη τι προκάλεσε την κατάρρευση. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Trome, το πάτωμα ήταν φτιαγμένο από ξύλο και δεν μπορούσε να υποστηρίξει το βάρος των παιδιών.

Και οι 25 μεταφέρθηκαν στο τοπικό ιατρικό κέντρο. Ευτυχώς κανείς δεν έχασε τη ζωή του, όμως η σοβαρότητα των τραυμάτων των μαθητών δεν έχει γίνει γνωστή.

Στο TikTok πάντως δεν έλειψαν τα αστεία για το περιστατικό. «Όταν λένε… θα χορέψουμε μέχρι να σπάσει το πάτωμα», σχολίασε κάποιος.

«Το πάρτι συνεχίστηκε στο υπόγειο», έγραψε κάποιος άλλος.

Μια παρόμοια καταστροφή είχε σημειωθεί τον Σεπτέμβριο, όταν μια τρύπα άνοιξε και κατάπιε αρκετούς ανθρώπους σε ένα πάρτι γενεθλίων στη Βραζιλία.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X