ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς η 20χρονη δόκιμη αστυνομικός «χαλούσε» τις επιχειρήσεις της Αστυνομίας

Η Αστυνομία προχώρησε σε συνολικά 32 συλλήψεις

Νέα στοιχεία για τη δράση των σκληρών συμμοριών που είχαν κάνει έδρα τους τη φοιτητική εστία στην Πολυτεχνειούπολη έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη δράση της δόκιμης αστυνομικού.

Η Αστυνομία προχώρησε σε συνολικά 32 συλλήψεις, μελών τριών συμμοριών, που διέπρατταν ένοπλες ληστείες και διακινούσαν ναρκωτικά, με ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οι τρεις συμμορίες διέπραξαν τουλάχιστον 29 ληστείες και κλοπές, καθώς και πλήθος συναλλαγών διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Όπως τονίστηκε, οι κατηγορούμενοι είχαν φτάσει στο σημείο να κάνουν έλεγχο στα πρόσωπα που έμπαιναν στις παλιές φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης, ενώ είχαν απειλήσει με όπλο φοιτητή. Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είχαν προβεί επίσης, σε ληστείες εις βάρος φοιτητών.

Στον συγκεκριμένο χώρο διέμεναν μόνιμα εννέα από τους κατηγορούμενους και περιστασιακά, δώδεκα συνεργοί τους, ενώ για όσα συνέβαιναν στην Πολυτεχνειούπολη είχε γίνει και σχετική καταγγελία από τον πρύτανη του Πολυτεχνείου. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., όπως τονίστηκε, οι συμμορίες δρούσαν από το 2019.

Ο ρόλος της 20χρονης δόκιμου αστυνομικού

Τέλος, όσον αφορά τη δόκιμη αστυνομικό που συνελήφθη, όπως αναφέρθηκε, έδινε πληροφορίες στους κατηγορούμενος σχετικά με το πότε θα γίνονταν αστυνομικές επιχειρήσεις στην Πολυτεχνειούπολη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην ενημέρωση Τύπου, η δόκιμη αστυνομικός ξεκίνησε να κάνει την πρακτική της στο Τμήμα Ζωγράφου. Αναφέρθηκε ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις ξεκινούν από τα Τμήματα, όπου είναι το σημείο συνάντησης των αστυνομικών. Και, εξαιτίας των διαρροών που έκανε η 22χρονη, δύο φορές η ΕΛ.ΑΣ. είχε αναγκαστεί να ματαιώσει επιχειρήσεις της.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X