ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή είναι η δόκιμη αστυνομικός που ειδοποιούσε για τις εφόδους της ΕΛ.ΑΣ

Είχε δεσμό με κακοποιό

Στη δημοσιότητα φέρνει αποκλειστικά το iefimerida.gr φωτογραφίες της δόκιμης αστυνομικού που συνελήφθη μαζί με άλλα άτομα στην αστυνομική επιχείρηση που έγινε το πρωί στην Πολυτεχνειούπολη, στην περιοχή του Ζωγράφου.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία προχώρησε σε συνολικά 22 συλλήψεις -οι 13 στην παλιά φοιτητική εστία και 9 σε διπλανά σπίτια.

Όπως ήταν φυσικό ωστόσο, το ενδιαφέρον προκάλεσε το γεγονός ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και μία γυναίκα, δόκιμη αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή αστυνομικός διατηρούσε σχέση με αλλοδαπό κακοποιό και φέρεται να ενημέρωνε τους συλληφθέντες για επικείμενες έρευνες και εφόδους των αστυνομικών αρχών.

Δείτε τη δόκιμη αστυνομικό

Επίθεση σε αστυνομικό και πυροβολισμοί

Να σημειωθεί ότι στη διάρκεια της επιχείρησης, 35χρονη ανθυπαστυνόμος αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε. Κατά την αποχώρησή της δέχθηκε επίθεση από σεσημασμένο 30χρονο αλλοδαπό, τον οποίο τραυμάτισε κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού της όπλου.

Εις βάρος του 30χρονου εκκρεμούν 4 εντάλματα σύλληψης για ληστείες, όπλα και ναρκωτικά. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Θεοδωρικάκος: «Τα Πανεπιστήμια και οι εστίες τους είναι για φοιτητές και όχι για σεσημασμένους κακοποιούς»

Σε δήλωση προέβη ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με αφορμή την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη φοιτητική εστία του Ζωγράφου.

«Η σημερινή επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στη φοιτητική εστία του Ζωγράφου απέδειξε άλλη μια φορά αυτό που όλοι, δυστυχώς, γνωρίζουμε επί δεκαετίες: Ότι υπάρχουν πανεπιστημιακοί χώροι που έχουν μετατραπεί σε κέντρα ανομίας, παραβατικότητας και σε ορμητήρια για πράξεις βίας και εγκληματικότητας», ανέφερε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Και συνέχισε: «Τα πανεπιστήμιά μας είναι για τους φοιτητές. Οι εστίες είναι για να στεγάζουν το όνειρο της ελληνικής οικογένειας για ίσες ευκαιρίες των παιδιών της στη μόρφωση. Δεν είναι για σεσημασμένους κακοποιούς και εγκληματίες.

Η κυβέρνησή μας, με πράξεις, είναι αποφασισμένη να φέρει ως πραγματικότητα το αίσθημα ασφαλείας μέσα στο Πανεπιστήμιο. Για όλους. Για τους φοιτητές, για τους καθηγητές και τους εργαζόμενους.

Καλώ το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων να ταυτιστούν με το αίτημα της κοινωνίας για ασφάλεια στα πανεπιστήμια. Και να συνδράμουν τις προσπάθειες της Κυβέρνησης, ώστε η ασφάλεια στο ελληνικό πανεπιστήμιο να γίνει προϋπόθεση για την αναβαθμισμένη προοπτική του».

ΠΗΓΗ: Iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X