ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η δόκιμη αστυνομικός που συνελήφθη ποζάρει με όπλο

Μία δόκιμη αστυνομικός είναι ανάμεσα στους 22 συλληφθέντες της αστυνομικής επιχείρησης που έγινε στην Πολυτεχνειούπολη

Μία δόκιμη αστυνομικός είναι ανάμεσα στους 22 συλληφθέντες της αστυνομικής επιχείρησης που έγινε στην Πολυτεχνειούπολη.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η δόκιμη αστυνομικός συνελήφθη στο σπίτι της στην περιοχή του Ζωγράφου και ερευνάται αν έδινε πληροφορίες στη σπείρα των κακοποιών, καθώς φέρεται να διατηρεί σχέση με έναν αλλοδαπό.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η δόκιμη αστυνομικός συνελήφθη στο σπίτι της στην περιοχή του Ζωγράφου και ερευνάται αν έδινε πληροφορίες στη σπείρα των κακοποιών

Οι αστυνομικοί ερευνούν ακόμη αν η δόκιμη αστυφύλακας ενημέρωνε τους συλληφθέντες για επικείμενες έρευνες και εφόδους των αστυνομικών στην φοιτητική εστία.

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η δόκιμη αστυνομικός πόζαρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακόμα και με όπλα. Σε φωτογραφία που προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ, η δόκιμη αστυνομικός ποζάρει με δύο άνδρες ενώ στο ένα της χέρι κρατάει μία μπύρα και στο άλλο ένα όπλο.

Ανθυπαστυνόμος που δεν αισθανόταν καλά πυροβόλησε τον Αλβανό κακοποιό

Kατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (27/7) μια γυναίκα ανθυπαστυνόμος που δεν αισθανόταν καλά, ενημέρωσε τους συναδέλφους της ότι ήθελε να βγει έξω και τότε ήρθε τετ α τετ με τον Αλβανό κακοποιό, γνωστό στις Αρχές για ναρκωτικά και εντάλματα σύλληψης. Κατά την έξοδό της, διασταυρώθηκε με τον Αλβανό κακοποιό, ο οποίος της επιτέθηκε και η ίδια χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, έβγαλε το υπηρεσιακό της όπλο και τον τραυμάτισε τον. Σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούν 4 εντάλματα σύλληψης για ληστείες, όπλα και ναρκωτικά. Ο τραυματίας διακομίσθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η αστυνομικός από την πλευρά της διακομίσθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Πηγή: reader.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X