ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Παγώνει το αίμα» o πιλότος - «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της Καρολάιν»

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, αφού ζητά συγγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσε, αναγνωρίζει κι ο ίδιος πως αυτό δεν έχει καμιά αξία πια

Μετά την ομολογία της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στους αστυνομικούς, στο φως της δημοσιότητας έρχεται η απολογία του στον ανακριτή, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης.

Το... θέατρο του πιλότου και το «κούνημα» του κεφαλιού του (vids)

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, αφού ζητά συγγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσε, αναγνωρίζει κι ο ίδιος πως αυτό δεν έχει καμιά αξία πια. «Αυτό που έκανα δεν δικαιολογείται» αναφέρει χαρακτηριστικά και κάνει λόγο για επιθετική συμπεριφορά της Καρολάιν, περιγράφοντας καρέ – καρέ τη δολοφονία.

«Ακολούθησε μας και μην κάνεις σκηνές»

«Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται» ισχυρίζεται.

Εκείνη τη στιγμή, όπως λέει, τα έχασε, και για ακόμη μια φορά «βάζει μπροστά» το ενός έτους παιδί τους. «Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ό,τι έκανα μετά, το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της».

«Η πρώτη μέρα στο κελί θα είναι ακόμα καλύτερη»

Μάλιστα, αποκαλύπτει πως σκέφτηκε να εξαφανίσει το πτώμα της, ενώ σκότωσε το σκύλο για να φανεί αληθοφανές.

Πηγή: in.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X