ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η πρώτη μέρα στο κελί θα είναι ακόμα καλύτερη»

Oργισμένο το Πανελλήνιο με τον δολοφόνο της Καρολάιν

24news team

Οργή και θλίψη επικρατεί στο Πανελλήνιο και όχι μόνο, μετά τη συνταρακτική αποκάλυψη πως ο δολοφόνος της Καρολάιν ήταν ο ίδιος ο σύζυγός της. 

Η εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν και η ομολογία του συζύγου της έχουν σοκάρει την κοινωνία, κάνοντας όλους να διερωτώνται πώς ο 32χρονος πιλότος κατάφερνε να παίζει θεάτρο, ξεγελώντας τις Αρχές για 37 ολόκληρες ημέρες.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο 32χρονος καθ' ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, οδηγήθηκε στην Ευελπίδων, φορώντας αλεξίσφαιρο και δείχνοντας ψύχραιμος. Ακολούθως, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για την εκτέλεση του εντάλματος σε βάρος του και ακολούθως μετήχθη ενώπιον του ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε, κατά τα προβλεπόμενα, προθεσμία για να απολογηθεί για τα δύο κακουργήματα και τα δύο πλημμελήματα που τον βαρύνουν, την Τρίτη. Στο μεταξύ παραμένει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ.

Την ίδια ώρα δεν έχουν σταματημό τα μηνύματα του κόσμου με οργιστικά σχόλια γεμάτα αγανάκτηση,  κάτω από τις αναρτήσεις του στο Instagram.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, όπου ο πιλότοςείχε αναρτήσει στο μαιευτήριο, όταν γεννήθηκε το ενός έτους σήμερα παιδί τους, έγραφε χαρακτηριστικά: «Η καλύτερη ημέρα στη ζωή ενός άνδρα» 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Babis Anagnostopoulos (@flying.babis)

Mερικά από τα μηνύματα του κόσμου γράφουν: «Η πρώτη μέρα στο κελί θα είναι ακόμα καλύτερη», «σιχαμένε, άφησες το κοριτσάκι χωρίς μαμά. Άχρηστε να σαπίσεις», «Δεν άξιζες να γίνεις γονιός».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση