ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το... θέατρο του πιλότου και το «κούνημα» του κεφαλιού του (vids)

Σοκ από την ομολογία του 32χρονου

24news team

Σοκ έχει προκαλέσει η κυνική ομολογία του 32χρονου πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Ο 32χρονος μετά από ανάκριση 8 και πλέον ωρών ομολόγησε πως σκότωσε την 20χρονη γυναίκα του, Καρολάιν Κράουτς.

«Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Με έσπρωξε και μου έριξε και μπουνιές. Θόλωσα, την έπνιξα και στη συνέχεια σκηνοθέτησα τη ληστεία», ανέφερε στην ομολογία του όπως μεταδίδουν τα Ελλαδικά Μέσα (Δες ΕΔΩ).

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο 32χρονος Μπάμπης, εμφανιζόταν συγκλονισμένος μπροστά στις κάμερες, λέγοντας με σιγουριά πως οι δράστες θα συλληφθούν.

«Δεν περιγράφεται, σε κανέναν μην τύχει. Να μην γίνει σε κανέναν άλλο ποτέ ξανά. Τα παιδιά ξέρουν την δουλειά τους, θα τους πιάσουν. Αυτό που πέρασα εγώ και η οικογένεια μου και η οικογένεια της γυναίκας μου να μην το περάσει ξανά κανείς ποτέ. Τους παρακαλέσαμε, τους είπαμε πού θα βρουν τα χρήματα. Συγγνώμη, πρέπει να φύγω».

Βίντεο από open.gr

Τις επόμενες ημέρες ο Μπάμπης συνέχιζε το καλοστημένο του θέατρο και δήλωνε: «Είναι 15-20 άτομα στον δρόμο και ψάχνουν, αυτό ξέρω, είναι σε επικοινωνία μαζί μου, όσο μπορώ να τους βοηθήσω, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να του βρει είναι τα παιδιά», ενώ αναφέρθηκε στους δήθεν ληστές που έδεσαν τον ίδιο και την σύζυγό του.

«Μας έδεσαν, τους είπαμε που είναι τα χρήματα». Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει τηλέφωνο στις Αρχές κούνησε το κεφάλι του, νοουμένου πως η απάντηση ήταν «ναι».

Βίντεο από skai.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X