ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ουδέποτε είχαν σχέση οι δυο τους»

Τι δηλώνει ο δικηγόρος της Ελένης Χρονοπούλου

«Η κυρία Ελένη Χρονοπούλου έκανε την καταγγελία, γιατί θέλει την τιμωρία του κατηγορούμενου για τις πράξεις του», δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της γυναίκας που έκανε την καταγγελία κατά του Αλέξη Γεωργούλη.

«Η ίδια είχε επιλέξει τη μη δημοσιοποίηση του θέματος. Δεν ενημέρωσε ούτε την οικογένειά της. Είναι πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Έχει μεγάλη ψυχική δύναμη», πρόσθεσε ο Σπήλιος Σπηλάκος. Όπως τονίζει, οι δυο τους μιλάνε συνεχώς: «Είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος. Θα ανταπεξέλθει και σε αυτό. Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που έκανε την καταγγελία και έχει βρει μέσα της τη δύναμη και κάνει αυτά που κάνει». Σύμφωνα με τον κ. Σπηλάκο, η καταγγελία του στελέχους του ΠΑΣΟΚ και εργαζόμενης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή «έχει γίνει από το 2020 και έχει προσωποποιηθεί ο κατηγορούμενος από το 2020».

Σχολιάζοντας το γιατί η υπόθεση ήρθε τώρα στη δημοσιότητα, είπε πως «ο χρόνος που δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση, προέκυψε από το αίτημα της βελγικής Δικαιοσύνης για την άρση ασυλίας στο Ευρωκοινοβούλιο». Ο ίδιος ξεκαθάρισε, πως δεν έχει επικοινωνήσει με τους δικηγόρους του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή, ενώ είπε, πως τα επόμενα βήματα στην υπόθεση είναι η απόφαση για την άρση της ασυλίας του κ. Γεωργούλη και εν συνεχεία οι αποφάσεις των βελγικών αρχών για την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, από την πλευρά της καταγγέλλουσας διαψεύδουν τις πληροφορίες που διακινούνται, ότι η ίδια και ο κ. Γεωργούλης είχαν δεσμό.

ΠΗΓΗ: news.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση