ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είχαν βγει δυο-τρεις φορές, ο Γεωργούλης την έδειρε και τη βίασε»

Τι λέει φίλος της Ελένης Χρονοπούλου

Ελάχιστα άτομα από το στενό φιλικό περιβάλλον της Ελένης Χρονοπούλου γνώριζαν για την κακοποίηση από τον Αλέξη Γεωργούλη, κρατώντας το «επτασφράγιστο μυστικό».

Το iefimerida.gr επικοινώνησε με άτομο του φιλικού περιβάλλοντος της Ελένης Χρονοπούλου, το οποίο αποκαλύπτει ότι το περιστατικό ήταν γνωστό στους στενούς της φίλους, αλλά όχι στην οικογένειά της και στο ΠΑΣΟΚ.

«Την πλάκωσε στο ξύλο και τη βίασε», λέει φίλος της Ελένης Χρονοπούλου

«Είχε βγει δύο με τρεις φορές ραντεβού μαζί του. Όμως ξαφνικά έγινε πολύ επιθετικός και βίαιος. Την πλάκωσε στο ξύλο και τη βίασε. Οι στενοί της φίλοι το γνωρίζαμε.

»Όμως, επειδή δεν είχε μιλήσει στην οικογένειά της και στο ΠΑΣΟΚ για το θέμα, το κρατούσαμε επτασφράγιστο μυστικό. Θα το χειριστεί με αξιοπρέπεια και με το κεφάλι ψηλά, χωρίς να επενδύσει πολιτικά σε κάτι τόσο προσωπικό και δυσάρεστο», δήλωσε στενό φιλικό πρόσωπο της κυρίας Χρονοπούλου.

Όπως έγραψε χθες το iefimerida.gr, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αιφνιδιάστηκαν από την αποκάλυψη της υπόθεσης.

Ο Βέλγος δικηγόρος της Ελένης Χρονοπούλου, στον οποίο είχε προσφύγει η ίδια μετά την κακοποίησή της, της είχε επιστήσει την προσοχή να μη διαρρεύσει το παραμικρό, καθώς η υπόθεση είχε κριθεί εξαρχής ιδιαίτερα σοβαρή.

Σήμερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, επισήμανε ότι ενημερώθηκε από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι άρχισαν ξαφνικά να του τηλεφωνούν, λέγοντας ότι πρόκειται για μέλος του ΠΑΣΟΚ.

«Εμείς δεν είχαμε καμία ενημέρωση και απ’ ό,τι γνωρίζω δεν ήξερε ούτε η οικογένειά της -προσπαθώντας να τους προστατεύσει- μέχρι πριν τις τελευταίες δύο ημέρες, οπότε και κάποιοι έδωσαν τα στοιχεία της στη δημοσιότητα», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση