ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με ποια ποινή κινδυνεύει ο Αλέξης Γεωργούλης αν βρεθεί ένοχος για βιασμό

Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει καταγγελθεί για «βαριά ποινικά αδικήματα»

Ασυνήθιστη, χαρακτήρισε την καθυστέρηση της δικαστικής έρευνας της υπόθεσης του Αλέξη Γεωργούλη ο δικηγόρος Βρυξελλών, Νίκος Καραγιαννάκης μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Ο δικηγόρος ανέφερε αρχικά πως: «Η διάρκεια της δικαστικής έρευνας είναι προφανώς πολύ μεγάλη είναι ασυνήθης για τα βελγικά δεδομένα. Δεν έχω απάντηση γιατί μια τέτοια έρευνα γιατί μπορεί να κράτησε τρία χρόνια. Πάντως δεν συμβαίνει συχνά αυτό και δεν είναι λογικό να συμβαίνει. Είμαστε ακόμα πολύ στο σκοτάδι και από τη δική μου πλευρά θέλει πολύ προσοχή. Η έννοια των ιατρικών εξετάσεων μπορεί να είναι αποδείξεις για εκχυμώσεις, για χτυπήματα τα οποία δεν ταυτοποιούν τον δράστη. Μπορεί να είναι και γενετικό υλικό το οποίο πάλι δεν ταυτοποιεί τον δράστη μέχρι να αρθεί η ασυλία του και να υπάρχει ταυτοποίηση».

Ο κ. Κορογιαννάκης σημείωσε ότι η δίκη θα γίνει στο Βέλγιο εφόσον στην καταγγελία αναφέρεται πως η επίθεση έγινε εκεί και σημείωσε ότι «σε αυτού του είδους της υποθέσεις, αν είναι γνωστή η καταγγελία και αν έχει ειπωθεί το όνομα του πιθανού δράστη είναι ανεξήγητο γιατί έχει διαρκέσει τόσο».

Σε ότι αφορά την ποινή για βιασμό, ο δικηγόρος σημείωσε πως αυτή είναι από 5 έως 10 χρόνια και πως εκτίεται και δεν εξαγοράζεται.

Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει καταγγελθεί για «βαριά ποινικά αδικήματα» και η καταγγελία από την Ελένη Χρονοπούλου έγινε στις βελγικές αρχές το 2020 και προσωποποιήθηκε το ίδιο έτος.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X