ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καθηγήτρια το έκανε με 17χρονο ενώ ο σύζυγός της ήταν για κυνήγι

Καταδικάστηκε αλλά δεν φυλακίστηκε

Την καταδίκη της 25χρονης ΜακΚένα Κίντρεντ, η οποία ενώ ήταν καθηγήτρια στο Central Valley High School στην πολιτεία της Ουάσινγκτον  το έκανε με 17χρονο μαθητή της, ενώ ο σύζυγός της ήταν εκτός σπιτιού για κυνήγι αποφάσισε δικαστήριο στις ΗΠΑ.

Η 25χρονη εκπαιδευτικός, πάντως, δεν οδηγήθηκε στη φυλάκη καθώς η απόφαση προβλέπει δύο χρόνια υπό επιτήρηση, 700 δολάρια πρόστιμο και ένταξη της στη λίστα των καταδικασμένων για σεξουαλικά εγκλήματα για 10 χρόνια.

Η 25χρονη δήλωσε ένοχη για ανάρμοστη συμπεριφορά με ανήλικο και επικοινωνία με ανήλικο για ανήθικους σκοπούς.

Η σχέση της καθηγήτριας ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2022, όταν ο ανήλικος ανακάλυψε τον λογαριασμό της στο Instagram και οι δύο τους ξεκίνησαν να ανταλάσσουν μηνύματα.

Η πρώτη σεξουαλική επαφή των δύο πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του ίδιου έτους στο σπίτι της, ενώ ο σύζυγός της ήταν για κυνήγι.

Έναν μήνα μετά, φίλοι του ανήλικου αποκάλυψαν στη διεύθυνση του σχολείου φωτογραφίες των μηνυμάτων που αντάλλασσαν μαθητής και εκπαιδευτικός.

Στα μηνύματα, η εκπαιδευτικός και ο ανήλικος έγραφαν μεταξύ άλλων: «θέλω να είσαι στο δωμάτιό μου», «όταν τα άλλα κορίτσια μιλούν για σένα στην τάξη, τρελαινόμουν», «θέλω να με αγγίξεις παντού».

Η εκπαιδευτικός τέθηκε σε αναγκαστική άδεια τον Δεκέμβριο του 2022 και τελικά παραιτήθηκε το 2023.

Η μητέρα του αγοριού έκανε λόγο για «κατάχρηση εξουσίας» από την εκπαιδευτικό υποστηρίζοντας ότι το παιδί δεν μπορούσε να κάνει τα μαθήματά του και είχε επηρεαστεί κοινωνικά και συναισθηματικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση