ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η στιγμή που γυναίκα χτυπά έγκυο επειδή χορεύει και «δεν έχει ντυθεί όπως πρέπει»

Εξοργιστικό βίντεο

Ένα εξοργιστικό βίντεο ήρθε στο φως και φέρεται να δείχνει μια έγκυο γυναίκα από το Ιράν, η οποία δέχεται επίθεση από μια άλλη γυναίκα επειδή χόρευε και δεν φορούσε τζιχάμπ. Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να χορεύει μπροστά σε κόσμο σε κάποια συγκέντρωση και στη συνέχεια εμφανίζεται μια γυναίκα με τζιχάμπ, η οποία τη χτυπά και τη ρίχνει στο έδαφος. Μάλιστα, η νεαρή γυναίκα πέφτει πάνω σε ένα παιδί που καθόταν πίσω της.

Η έγκυος αντιδρά και χαστουκίζει τη γυναίκα που της επιτίθεται. Αφού όμως δέχεται τρία χτυπήματα, φωνάζει: «Γιατί με χτυπάς;».

«Φύγε από εδώ, φόρα το τζιχάμπ σου. Πρέπει να σεβαστείς το τζιχάμπ», είναι η απάντηση που παίρνει, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Το θύμα απαντά και πάλι: «Ξέρεις κάτι; Είμαι έγκυος και δυστυχώς δεν μπορώ να προστατεύσω τον εαυτό μου αυτή τη στιγμή».

«Φόρα το τζιχάμπ σου» φωνάζει η γυναίκα που της επιτίθεται μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Δεν είναι ξεκάθαρο πότε ακριβώς ή πού στο Ιράν καταγράφηκαν οι εικόνες αυτές. Αναρτήθηκαν στο Twitter από την Masih Alinejad, μια Ιρανή που μάχεται για τα δικαιώματα των γυναικών, η οποία βρίσκεται πλέον στις ΗΠΑ. Η τελευταία χαρακτήρισε την επίθεση «σοκαριστική και οδυνηρή».

«Γιατί αυτή η έγκυος γυναίκα πρέπει να δεχτεί τόσο άγρια επίθεση από μια γυναίκα λόγω του τζιχάμπ και γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι παραμένουν απλώς θεατές;», αναρωτήθηκε η Alinejad και συμπλήρωσε: «Το να παραμένει σιωπηλός μπροστά σε ανθρώπους που κάνουν bullying δεν είναι μόνο καταπίεση αλλά ενθαρρύνει και τον κακοποιητή να επαναλάβει το bullying».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X