ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παντρεύτηκε τον πατέρα του... πρώην της

Η 27χρονη, έγινε η μητριά του πρώην συντρόφου της

24news team

Την ιδιαίτερη ιστορία αγάπης με τον πατέρα του πρώην συντρόφου της, αποφάσισε να αποκαλύψει 27χρονη γυναίκα. 

Η Sydney από το Οχάιο γνώρισε τον 51χρονο σήμερα Paul όταν ήταν μόλις 16 χρονών και διατηρούσε σχέση με τον… γιο του.

Μετά τον χωρισμό της, η Sydney εξακολουθούσε να πηγαίνει στο σπίτι του πρώην της και να περνά χρόνο με τον ίδιο αλλά και την οικογένειά του. Καθώς περνούσε ο καιρός, η νεαρή αποκτούσε αισθήματα για τον πατέρα του πρώην της, και η σχέση τους έγινε από φιλική... ερωτική.

Παρόλο που η απόφασή τους να είναι ζευγάρι, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, οι δύο τους ξεπέρασαν τα εμπόδια και παντρεύτηκαν το 2016.

΄Woman, 27, reveals she is now her ex-boyfriend's STEP-MOTHER after marrying his FATHER https://t.co/MRgk8HFov3

«Είναι το μόνο άτομο που έχω κάνει σεξ και είναι ο καλύτερος. Σίγουρα δεν μπορώ να συγκρίνω το σεξ με άλλες σχέσεις, επειδή είναι ο πρώτος μου» λέει στην dailymail.co.uk. Η 27χρονη Sydney, παραδέχεται ότι η σχέση τους δεν είναι μια τυπική, παραδοσιακή ρομαντική σχέση, επιμένει όμως ότι δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. «Δεν περίμενα να ερωτευτώ τον Paul καθώς γνωριστήκαμε παράξενα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που τον ερωτεύτηκα».

Η νεαρή περιέγραψε πώς αντέδρασαν οι οικογένειές τους όταν έμαθαν για τη σχέση τους.

«Η μητέρα μου ήξερε ήδη τον Paul και από τις λίγες φορές που είχαν μιλήσει τα πήγαιναν καλά. Αλλά όταν της είπα ότι είμαστε ζευγάρι δεν χάρηκε καθόλου» λέει η 27χρονη.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν τα έβαλε κάτω αφού όπως εξηγεί η 27χρονη, η αγάπη τους γινόταν όλο και πιο δυνατή, με αποτέλεσμα ακόμα και η μαμά της να το αποδεχθεί.

«Δεν μπορούσε να δεχτεί την μεγάλη διαφορά ηλικίας και αυτό κράτησε για περίπου ένα χρόνο. Μετά φάνηκε να το αποδέχεται και έκτοτε πάμε στο σπίτι της κάθε Σαββατοκύριακο για μπάρμπεκιου. Τώρα πια μένουμε πολύ κοντά και περνάει συνέχεια να μας δει. Μας υποστηρίζει 100% και αγαπάει πολύ τον Paul. Στην πραγματικότητα μιλάνε περισσότερο από όσο μιλάμε εμείς», λέει.

Εκτός από την μητέρα της, και τα δύο παιδιά του συντρόφου της δυσκολεύτηκαν να αποδεχθούν ότι η μητριά τους ήταν μια σχεδόν συνομήλική τους.

Τη μεγαλύτερη δυσκολία αντιμετώπισε ο μικρότερος γιος του Paul. «Για πολλά χρόνια δεν μας αποδεχόταν. Τώρα όμως που είμαστε παντρεμένοι μας στηρίζει με κάθε τρόπο. Έρχεται σπίτι μας με την σύντροφό του και τα τρία του παιδιά κάθε δύο εβδομάδες για να περάσουμε χρόνο μαζί», αναφέρει.

Ωστόσο, υπήρξε και φίλη της που της γύρισε την πλάτη, αφού δεν αποδέχθηκε ότι ο σύζυγός της είναι μεσήλικας και τους χωρίζουν 24 χρόνια. «Δεν έκανε καθόλου παρέα μαζί μου. Μου είπε μάλιστα ότι δεν με θέλει για φίλη της εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας. Εύχομαι κάποια στιγμή οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι τα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά μπορούν να αγαπηθούν και να νοιάζονται ο ένας τον άλλο. Είναι ο καλύτερος σύζυγος που θα μπορούσα να ζητήσω και μου συμπεριφέρεται υπέροχα» .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X