ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρικτός θάνατος παίκτη χόκεϊ - Συνελήφθη ύποπτος για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Του έκοψε τον λαιμό ο ανίιπαλος του με παγοπέδιλο

Ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο του παίκτη χόκεϊ επί πάγου Άνταμ Τζόνσον, που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα όταν δέχτηκε χτύπημα από παγοπέδιλο στον λαιμό.

Ο τραυματισμός του 29χρονου παίκτη των Nottingham Panthers Άνταμ Τζόνσον ήταν τόσο τρομακτικός που το παιχνίδι εναντίον της Sheffield Steelers στις 28 Οκτωβρίου, διακόπηκε και οι θεατές συντετριμμένοι έκλαιγαν με λυγμούς.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως μεταδίδουν BBC και SkyNews, εξέταση επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος του Τζόνσον ήταν αποτέλεσμα θανατηφόρου τραυματισμού στον αυχένα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ.

Ο παίκτης των Panthers Τζόνσον σκοτώθηκε όταν η λεπίδα του παγοπέδιλου του αντιπάλου του και παίκτη των Sheffield Steelers, Ματ Πέτγκρεϊβ, του έκοψε το λαιμό. Σε βίντεο βλέπουμε προς τιμή του αδικοχαμένου Τζόνσον περισσότερους από 8.000 οπαδούς να τηρούν ενός λεπτού σιγή σε αγώνα την Κυριακή. Ο Πέτγκρεϊβ δεν συμπεριλαμβανόταν στην αποστολή των Steelers, αλλά πριν από τον αγώνα, η φωτογραφία του εμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη μέσα στο στάδιο, με πολλούς οπαδούς να σηκώνονται όρθιοι για να χειροκροτήσουν την εικόνα του αμυντικού.

Δείτε το βίντεο

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση