ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρίκη: Πατέρας σκότωσε την κόρη του γιατί δεν ενέκρινε τη σχέση της

Του πέρασαν χειροπέδες

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση του αποκεφαλισμού ενός 17χρονου κοριτσιού από τον ίδιο της τον πατέρα στη βόρεια πολιτεία Ούταρ Πραντές της Ινδίας. Ο Sarvesh Kumar συνελήφθη την ώρα που περπατούσε προς το αστυνομικό τμήμα, κρατώντας στα χέρια του το κομμένο κεφάλι του κοριτσιού.

Σε ένα βίντεο που κατέγραψαν αστυνομικοί, ακούγεται να λέει ότι ήταν θυμωμένος με τη σχέση που φέρεται να είχε η κόρη του με έναν άντρα, τον οποίο δεν συμπαθούσε, όπως μεταδίδει το BBC.

Εκατοντάδες άνθρωποι δολοφονούνται κάθε χρόνο στην Ινδία επειδή ερωτεύονται ή παντρεύονται ανθρώπους που δεν εγκρίνουν οι οικογένειές τους.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδύκτιο, ο άντρας ακούγεται να λέει ότι ανακάλυψε πρόσφατα τη σχέση της κόρης του και το γεγονός αυτό τον εξόργισε. Είπε ακόμη ότι τη βρήκε μόνη της στο σπίτι, την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο και την αποκεφάλισε με ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Η αστυνομική έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο μεταξύ, ένας αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα λόγω μιας φωτογραφίες του με το κομμένο κεφάλι του κοριτσιού, το οποίο κρατά με «ακατάλληλο» τρόπο.

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X