ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελπίζουν ακόμα για τη μικρή Μαντλίν

Τι λέει ο ύποπτος που βρίσκεται στο επίκεντρο της διαβόητης υπόθεσης

Οι γονείς της μικρής Μαντλίν εκτιμούν ότι οι προσπάθειές τους για την εύρεση της μικρής τους κόρης θα αποδώσουν τελικά αποτελέσματα.

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά τους αναφέρουν πως οι προσπάθειές τους να βρουν τη μικρή Μαντλίν θα φέρουν τελικά αποτελέσματα.

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007 ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά της στο πορτογαλικό θέρετρο Praia da Luz, πυροδοτώντας μια μεγάλη έρευνα των αρχών.

Ενώ δεν υπάρχουν σημαντικά νέα για να μοιραστούμε στην αναζήτηση της Μαντλίν, οι προσπάθειες συνεχίζονται με την ίδια αποφασιστικότητα, δέσμευση και σθένος. Πιστεύουμε ότι μια τέτοια επιμονή θα αποφέρει τελικά αποτελέσματα.

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του στην επίσημη σελίδα Find Madeleine Campaign στο Facebook, η Kate και ο Gerry McCann δήλωσαν ότι δεν υπάρχουν σημαντικά νέα για να μοιραστούν σε ό,τι αφορά την αναζήτηση της μικρής Μαντλίν.

Ορκίστηκαν όμως ότι θα συνεχίσουν να επιμένουν, ενώ αναφέρθηκαν και στα φρικτά γεγονότα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο.

«Άλλη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της. Είμαι σίγουρη ότι λιγοστεύουν! Ενώ δεν υπάρχουν σημαντικά νέα για να μοιραστούμε στην αναζήτηση της Μαντλίν, οι προσπάθειες συνεχίζονται με την ίδια αποφασιστικότητα, δέσμευση και σθένος.

Πιστεύουμε ότι μια τέτοια επιμονή θα αποφέρει τελικά αποτελέσματα. Σας ευχαριστούμε και πάλι για την υποστήριξή σας, χριστουγεννιάτικες ευχές και ελπίδα.

Παρά τις προσωπικές μας συνθήκες, είναι αδύνατο να μείνουμε ανεπηρέαστοι από τα φρικτά γεγονότα που συμβαίνουν φέτος σε όλο τον κόσμο με τόσους πολλούς πολέμους, αμέτρητους πόνους και βάσανα, απαγωγές παιδιών, δολοφονίες και ορφανά.

Ας ελπίσουμε ότι το 2024 θα φέρει μεγαλύτερη αγάπη για την ανθρωπότητα, ελπίδα και ειρήνη σε όλους μας», σημείωσαν χαρακτηριστικά στο μήνυμά τους.

Το μήνυμά τους έρχεται αφού η πορτογαλική αστυνομία φέρεται να ζήτησε συγγνώμη για τον τρόπο που οι ντετέκτιβ ερεύνησαν την υπόθεση και αντιμετώπισαν την οικογένεια.

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε όταν οι γονείς της άφησαν την τότε τρίχρονη κόρη τους και τα μικρότερα δίδυμα αδέρφια της να κοιμούνται στο διαμέρισμά τους, ενώ βγήκαν για δείπνο με φίλους.

Στη διάρκεια της ανάκρισης των γονιών της μικρής Μαντλίν τον Σεπτέμβριο του 2007, οι ντετέκτιβ τους θεώρησαν ύποπτους για την εξαφάνιση.

Σταμάτησαν να θεωρούνται ύποπτοι και η έρευνα σταμάτησε το 2008, αλλά το ζευγάρι για χρόνια θεωρούνταν ύποπτο στην Πορτογαλία.

Μήνες αφότου η Scotland Yard ξεκίνησε τη δική της έρευνα, Operation Grange, για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, η πορτογαλική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η επανεξέταση της αρχικής έρευνας είχε αποκαλύψει νέες γραμμές έρευνας και άνοιξε ξανά την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί έδωσαν επίσης την υποστήριξή τους στις γερμανικές αρχές που πιστεύουν ότι ο κύριος ύποπτος, ο 46χρονος Christian Brueckner, απήγαγε και δολοφόνησε τη μικρή Μαντλίν.

Παλεύει με την πίεση ο Christian Brueckner

Ο Christian Brueckner βρίσκεται στη φυλακή στη Γερμανία για τον βιασμό μιας γυναίκας στην Praia da Luz το 2005 και είναι ύποπτος για άλλους βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση παιδιών που διαπράχθηκαν μεταξύ 2000 και 2017.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα προέκυψε ότι ο Christian Brueckner είπε σε φίλους του πως παλεύει με την πίεση επειδή κατηγορήθηκε για ένα από τα πιο διαβόητα εγκλήματα του κόσμου, το οποίο παραμένει ανεξιχνίαστο μέχρι σήμερα.

Μιλάει από τη φυλακή για το πόσο σκληρό είναι να είσαι ύποπτος για την υπόθεση της Μαντλίν και παλεύει με την πίεση να βρίσκεται τόσο σταθερά στο προσκήνιο αν και βρίσκεται στη φυλακή.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στη Sun, ο Christian Brueckner μισεί να είναι ύποπτος για ένα από τα πιο διάσημα εγκλήματα στον κόσμο και οι δικηγόροι του μισούν ότι είναι συνεχώς πρωτοσέλιδο.

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση