ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δολοφονία Καρολάιν: Πληροφορίες και για τρίτο πρόσωπο

Όσα ανέφερε η Aγγελική Νικολούλη λίγο πριν ανάψει εκτάκτως το «Φως στο Τούνελ» (vid)

Με την υπόθεση των Γλυκών Νερών από την πρώτη στιγμή ασχολήθηκε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη να αναφέρει με επιφύλαξη πως υπάρχουν πληροφορίες και για τρίτο πρόσωπο στην όλη τραγική ιστορία.

Απόψε, εκτάκτως και λόγω των καταιγιστικών εξελίξεων η Αγγελική Νικολούλη ανάβει ξανά τα φώτα του στούντιο για να αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης αλλά κυρίως για να μάθουν και οι τηλεθεατές τι είχε συζητήσει η ίδια με τον δράστη όλο αυτό το διάστημα.

«Παγώνει το αίμα» o πιλότος - «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της Καρολάιν»

Η δημοσιογράφος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ανέφερε, πως σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και τρίτο πρόσωπο, το οποίο έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών και φέρεται να σχετίζεται με την δολοφονία.

Το... θέατρο του πιλότου και το «κούνημα» του κεφαλιού του (vids)

«Θα φέρουμε στο φως όλο το παρασκήνιο των 37 ημερών. Από τη δολοφονία μέχρι και τον ομολογία του πιλότου, και όχι μόνο. Μπορώ να βγάλω πλέον στη δημοσιότητα τις συνομιλίες που είχα όλο αυτό το διάστημα με τον σύζυγο της Καρολάιν γιατί μέσα από αυτήν την κουβέντα και πολυήμερη επαφή, πήραμε πολλά στοιχεία. Θα καταλάβουν πολλά και οι τηλεθεατές. Με βοήθησε σημαντικά, αυτή η κουβέντα να γνωρίσω τον άλλον Μπάμπη, που έκρυβε» ανέφερε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη.

«Με λίγα λόγια ήμουν η σκιά του και θα δείτε αρκετά. Κάναμε ένα αθόρυβο ρεπορτάζ στο φιλικό και επαγγελματικό του περιβάλλον και η πληροφόρηση που είχαμε ήταν σημαντική. Μεταφέρω με επιφύλαξη κάποιες τελευταίες πληροφορίες που λένε ότι υπάρχει και ένα άλλο πρόσωπο στην όλη τραγική ιστορία και οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν αν βρισκόταν την ώρα του φονικού στη μεζονέτα ή αν ήταν μόνος όπως ισχυρίζεται ο ίδιος» σημείωσε η Αγγελική Νικολούλη.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση