ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανάγκασε 15χρονη να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα για να μην διαρρεύσει φωτογραφίες της

«Ζούμε σε ένα αρρωστημένο κόσμο κι αυτό που πέρασα δεν το άξιζα»

Για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή της μια νεαρή που υπέστη βασανιστήρια και εκβιασμούς από τα 15 της χρόνια από τον 18χρονο φίλο της. «Υπέφερα και ήμουν τρομοκρατημένη για χρόνια. Συνέχεια μου έλεγε ότι θα έρθει να με σκοτώσει, θα σκοτώσει αγαπημένα μου πρόσωπα, ότι θα αυτοκτονήσει ο ίδιος και ότι θα φταίω εγώ».

«Ή θα αυτοκτονήσεις ή θα σε σκοτώσει, δεν άντεξα και αποφάσισα ότι θα ζήσω» δήλωσε η καταγγέλλουσα στο MEGA και το LIVE News. Ήταν η απόφαση που της άλλαξε τη ζωή.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 18χρονος ζούσε στο Λονδίνο. Μιλούσαν καθημερινά στα social media. Ήταν χειριστικός και την έκανε να τον ερωτευτεί. «Έμαθε τα ευάλωτά μου σημεία και εννοείται ότι μου έδωσε αυτά που αναζητούσα τότε. Μιλούσαμε καθημερινά λέγοντας σ ’αγαπάω, ότι θα γυρίσω Ελλάδα για εσένα, είχαμε δεθεί πάρα πολύ».

«Με έβαλε να χαράξω ανάμεσα από τα μπούτια μου το πρώτο γράμμα του ονόματός του γιατί ήθελε να είμαι μόνο δικιά του»

Όταν όμως πέτυχε τον σκοπό του, από ρομαντικός και στοργικός μετατράπηκε σε κακοποιητικό. «Το πράγμα άρχισε να ξεφεύγει όταν άρχισα λίγο να απομακρύνομαι, γιατί είχα τις φίλες μου, το σχολείο μου. Προσπάθησε όλο και περισσότερο να έχει εξουσία πάνω του και τα είχε καταφέρει».

Τη θέση του φλερτ και των γλυκόλογων, πήραν πια οι απειλές. «Η συμπεριφορά του άρχισε να αλλάζει, να γίνεται πιο άγριος, να υψώνει τη φωνή του. Είχε προσωπικό μου περιεχόμενο με φωτογραφίες, και άρχισε να με απειλεί».

Η κατάσταση κλιμακωνόταν, όμως το ανήλικο κορίτσι φοβόταν να μιλήσει στους γονείς του. «Όταν είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο δυστυχώς δεν μπορούσα να μιλήσω γιατί ντρεπόμουνα, φοβόμουν πάρα πολύ, είχα μείνει μόνη».

Στο Live News μίλησε και η μητέρα της καταγγέλλουσας. «Εξαρχής αντιλήφθηκα μία διαφορετική συμπεριφορά. Δεν μπορούσα να καταλάβω από πού προέρχεται αυτό. Είχε αλλάξει η συμπεριφορά της, δεν ήταν το παιδί που ήξερα. Δεν μιλούσε, είχε σταματήσει να χαμογελάει».

«Με έβαλε να χαράξω…»

Ο 18χρονος άρχισε να ζητάει από την ανήλικη ακόμα και να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα με αντάλλαγμα να μην δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες. «Το να χαράξω κάτι πάνω στο σώμα μου, μέχρι το να κάνω τον ακρωτηριασμό και διάφορα άλλα πράγματα. Με έβαλε να χαράξω ανάμεσα από τα μπούτια μου το πρώτο γράμμα του ονόματός του γιατί ήθελε να είμαι μόνο δικιά του. Ήθελε να είμαι ιδιοκτησία του».

Της ζητούσε να αυτοτραυματίζεται: «Οι λέξεις ήταν «συγγνώμη» γιατί ήθελε να του ζητάω συγγνώμη για τα πράγματα που αυτός πίστευε ότι τον πονάνε και την λέξη «ειλικρίνεια» γιατί ήθελε να είμαι ειλικρινής απέναντί του. Κρυβότανε, απομονώθηκε, δεν μιλούσε, κυκλοφορούσε με μακριά ρούχα».

Έπειτα ήρθε η απόπειρα αυτοκτονίας «Ήμουν τόσο τρομοκρατημένη και η μόνη σκέψη στο κεφάλι μου ήταν ότι: «κάν’το, κάνε την απόπειρα αυτοκτονίας», πράγμα που έκανα προσπαθώντας να σταματήσει όλο αυτό. Τρόμος για έναν γονιό να καταλαβαίνει ότι χάνει το παιδί του και να μην ξέρει για ποιο λόγο. Η απόπειρα δεν πέτυχε, είμαι εδώ τώρα και τα κατάφερα, τον έβαλα φυλακή και είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου».

Η μητέρα της νεαρής κατήγγειλε την κακοποίηση της κόρης της και ο 23χρονος σήμερα, καταδικάστηκε σε χρόνια φυλάκισης με αναστολή. «Ζούμε σε ένα αρρωστημένο κόσμο κι αυτό που πέρασα δεν το άξιζα» είπε η 20χρονη και τόνισε μεταξύ άλλων «χαίρομαι που είμαι εδώ για να βοηθήσω κόσμο, είμαι πλέον το άτομο που εγώ χρειαζόμουν κάποτε, να στηρίξω και να βοηθήσω».

Παράλληλα, η καταγγέλλουσα είπε ότι για την σκοτεινή περίοδο που πέρασε σκεφτόταν ότι ήταν μόνη της, ωστόσο σημείο καμπής στην ζωή της ήταν η απόφασή της να ζήσει , «αυτό ήταν το μεγάλο μου κίνητρο».

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση