ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο της δίχρονης Ντάνκα

Για τον θάνατο του παιδιού συνελήφθησαν δυο άνδρες που εργάζονταν στην υπηρεσία ύδρευσης

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το θάνατο της δίχρονης Ντάνκα Ίλιτς στη Σερβία, της οποία τα ίχνη είχαν χαθεί πριν δέκα ημέρες και τελικά βρέθηκε νεκρή την περασμένη Πέμπτη (04/04).

Η μικρή Ντάνκα είχε εξαφανιστεί στις 26 Μαρτίου ενώ έπαιζε μπροστά από το σπίτι της στο χωριό Μπάνισκο Πόλιε, στη βορειοανατολική Σερβία.

Για τον θάνατο του παιδιού συνελήφθησαν δυο άνδρες που εργάζονταν στην υπηρεσία ύδρευσης, οι οποίοι ομολόγησαν ότι χτύπησαν με το αυτοκίνητό τους το παιδί, ενώ στη συνέχεια τοποθέτησαν το άψυχο κορμάκι του στο πορτ μπαγκάζ, μαζί με τα εργαλεία της δουλειάς τους και τελικά ξεφορτώθηκαν τη σορό.

Οι αρχές μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο των ανδρών εντόπισαν κηλίδες αίματος και μετά από αναλύσεις DNA διαπίστωσαν ότι ανήκουν στο άτυχη μικρή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας της Ντάνκα την ώρα που έψαχνε το παιδί του σταμάτησε τους δράστες, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι δεν το είδαν.

«Όσο οδηγούσαν ο πατέρας του κοριτσιού τους σταμάτησε και τους ρώτησε εάν την είχαν δει. Εκείνοι είπαν ότι δεν είχαν δει το κορίτσι», είπε ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας, Μπράτισλαβ Γκάσιτς.

Λίγο αργότερα οι δράστες πέταξαν το πτώμα σε χωματερή, ενώ ο ένας εκ των δυο προσποιήθηκε ότι ενδιαφέρθηκε για την εξαφάνιση της μικρής συμμετέχοντας στις έρευνες, για τον εντοπισμό της.

Η εξαφάνιση της μικρής Ντάνκα είχε κινητοποιήσει τις σερβικές αρχές, αλλά και την Ιντερπόλ μιας και υπήρχαν υποψίες ότι απήχθη από υπηκόους γειτονικού κράτους.

Στην Σερβία για πρώτη φορά λειτούργησε το σύστημα άμεσης αναφοράς για εξαφάνιση ανηλίκου (Amber Alert) και υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στις προσπάθειες των Αρχών για τον εντοπισμό της δίχρονης Ντάνκα Ίλιτς.

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση