ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του κοντά σε αστυνομικό τμήμα

Της είχε στήσει καρτέρι

Δολοφονία-σοκ σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (1/4) στους Αγίους Αναργύρους όπου μια 28χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή αφότου μαχαιρώθηκε από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Τραγική ειρωνεία, ότι το φονικό σημειώθηκε μερικά μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, η 28χρονη είχε μεταβεί στο Α.Τ, συνοδευόμενη από έναν φίλο της για να καταγγείλει τον νταή πρώην σύντροφό της.

Της είχε στήσει καρτέρι

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα είχαν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό. Μόλις η κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της, είδε τον πρώην σύντροφό της να την περιμένει. Τρομαγμένη μετέβη στο στο Αστυνομικό Τμήμα να τον καταγγείλει μαζί με έναν φίλο της. Όταν βγήκαν από το ΑΤ ο φίλος της έφυγε και όπως φαίνεται ο δράστης την είχε ακολουθήσει και της είχε στήσει καρτέρι και λίγα μέτρα μακριά από τη σκοπιά τής επιτέθηκε και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Αμέσως μετά την αιματηρή επίθεση, ο φερόμενος ως δράστης αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών».

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση