ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δολοφονία Κυριακής: Τι είπε ο αστυνομικός για τη φράση «το περιπολικό δεν είναι ταξί»

Στην κατάθεσή του, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε την ώρα του τηλεφωνήματος

Τους λόγους για τους οποίους είπε στην 28χρονη Κυριακή ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί» λίγo πριν η γυναίκα δολοφονηθεί έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, εξήγησε ο αστυνομικός που μιλούσε μαζί της στο τηλέφωνο.

Όπως μετέδωσε την Τετάρτη το Star, ο αστυνομικός φέρεται να είπε στους ανωτέρους του ότι είπε τη φράση εν τη ρύμη του λόγου.

Στην κατάθεσή του, εξήγησε ακόμη ότι δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε την ώρα του τηλεφωνήματος και πως δεν αισθάνθηκε πως το θύμα βρισκόταν σε κίνδυνο.

Το Star μετέδωσε ακόμη ότι πρόκειται για νεαρό αστυνομικό, περίπου 25 ετών, που βρισκόταν στη θέση από τον περασμένο Οκτώβριο.

Μετά την αποκάλυψη του ηχητικού απομακρύνθηκε από το τμήμα και μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ. Στο παρελθόν υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας.

«Ξηλώθηκαν» διοικητής και τέσσερις αστυνομικοί από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Συνεχίζονται οι καρατομήσεις στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας (1/4).

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης, μετά τον διοικητή του τμήματος «ξηλώθηκαν» ακόμα τέσσερις αστυνομικοί από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Πρόκειται για την αξιωματικό υπηρεσία, την επόπτρια, την οδηγό της επόπτριας οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης με την αξιωματικό υπηρεσίας και τον σκοπό του Αστυνομικού Τμήματος.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι απομακρύνθηκε από τη θέση του ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης που συνομίλησε με το θύμα - είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες - ενώ αντικαταστάθηκε και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφοριες, το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη ατόφιο από χθες, από την ίδια την Αστυνομία στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό, είναι μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες. Ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο ΑΤ και στο «100», έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση