ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βίντεο - Το καρτέρι του δολοφόνου έξω από το σπίτι της Κυριακής

Ο δολοφόνος της 28χρονης περνά έξω από το σπίτι της

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τη στιγμή που ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής περνά μπροστά από το σπίτι της λίγο πρoτού της επιτεθεί έξω από το αστυνομικό τμήμα και την μαχαιρώσει θανάσιμα.

Η κοπέλα αντιλήφθηκε τον πρώην σύντροφό της να της έχει στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της και αποφάσισε να πάει στο αστυνομικό τμήμα, ελπίζοντας ότι θα έβρισκε προστασία. Όταν βγήκε, ο δράστης της κατάφερε πέντε μαχαιριές και η κοπέλα ξεψύχησε μπροστά στο φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος.

Η τελευταία κλήση στο 100

Οι τελευταίες στιγμές της 28χρονης Κυριακής έχουν καταγραφεί στην κλήση που έκανε στις Αρχές λίγο πριν από την τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από καλά ενημερωμένες πηγές, η κοπέλα με το που έφυγε από το τμήμα, κάλεσε στο 100 και ξεκίνησε να δίνει τις τυπικές πληροφορίες. Δηλαδή το όνομά της, καθώς και το σημείο στο οποίο βρισκόταν εκείνη τη στιγμή.

Στη συνέχεια, η γυναίκα ανέφερε πως θα ήθελε ένα περιπολικό γιατί, όπως είπε, έξω από το σπίτι της είναι ο πρώην σύντροφός της και την περιμένει.

Τότε ο αστυνομικός της ζήτησε να του πει τη διεύθυνση του σπιτιού της και όταν η γυναίκα άρχισε να του περιγράφει πού είναι το σπίτι και ποιο δρομολόγιο θα ακολουθήσει από το τμήμα προς αυτό, τότε δέχθηκε τη φονική επίθεση. Στο σημείο αυτό η συνομιλία παύει και ακούγονται μόνο τα ουρλιαχτά και οι φωνές της άτυχης κοπέλας.

«Πετάχτηκε με άλμα πάνω της, αιφνιδιάστηκα, δεν πρόλαβα να αντιδράσω»

Σοκαριστική είναι, στο μεταξύ, η κατάθεση του ανθρώπου που βρισκόταν μαζί με το θύμα την ώρα που ο δράστης εμφανίστηκε μπροστά της και της πήρε τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ελλαδικού protothema.gr, ο άνδρας ανέφερε στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ότι μόλις βγήκε η 28χρονη από το τμήμα του είπε πως οι αστυνομικοί την προέτρεψαν να κάνει μήνυση κάτι που εν τέλει αρνήθηκε. Στη συνέχεια ανέφερε στον μάρτυρα πως θα έπαιρνε τηλέφωνο το 100 προκειμένου να την συνοδεύσουν στο σπίτι της.

Επιπλέον ο μάρτυρας ανέφερε πως όσο βρισκόταν έξω από το γραφείο στο τμήμα άκουγε την κοπέλα να μιλά με κάποιες γυναίκες αστυνομικούς και, από τη συζήτηση, κατάλαβε πως οι αστυνομικοί της έλεγαν να κάνει μήνυση και εκείνη το αρνούνταν λέγοντας πως δεν τον φοβάται.

Ακολούθως ο άνδρας πρόσθεσε ότι η τραγωδία συνέβη τη στιγμή που η κοπέλα είχε καλέσει το 100 και έλεγε ότι ο πρώην σύντροφός της είναι έξω από το σπίτι. «Εκεί που περπατούσαμε πετάχτηκε με άλμα πάνω της και άρχισε να την μαχαιρώνει. Εγώ αιφνιδιάστηκα και δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Δεν τον είχα αντιληφθεί» φέρεται να περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση