ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άνδρας ντυμένος Άγιος Βασίλης έπεσε στο κενό μπροστά στα μάτια του παιδιού του

Το σόου εξελίχθηκε σε τραγωδία

Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια ενός Ρώσου να κατέβει με σκοινί σε πολυώροφο κτίριο παριστάνοντας τον Άγιο Βασίλη, όταν έφυγε από τα χέρια του το σκοινί και έπεσε από ύψος πολλών μέτρων.

Ο άνδρας προσπαθούσε να κατέβει από μια 24ώροφη πολυκατοικία στο Τσελιάμπινσκ της Ρωσίας, για να ενθουσιάσει το πλήθος που βρισκόταν από κάτω, αναφέρει η New York Post.

Δείτε βίντεο - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ήταν ντυμένος με κόκκινη ρόμπα για να μοιάζει με τον «Παππού της Παγωνιάς», τη ρωσική εκδοχή του Άγιου Βασίλη που φέρνει δώρα στα καλά παιδιά.

Δεν κατάφερε, όμως, να συγκρατήσει το σκοινί και έπεσε σε μια κατασκευή λίγο πάνω από το έδαφος με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Το ακόμη τραγικότερο ήταν ότι η σύζυγος και το παιδί του βρίσκονταν στο σημείο και είδαν το θάνατο του αγαπημένου τους προσώπου.

Όσοι παρακολουθούσαν την εκδήλωση πίστεψαν αρχικά ότι η πτώση ήταν μέρος του ακροβατικού και περίμεναν να σηκωθεί και να χαιρετήσει τα παιδιά τους.

«Ο γιος μου δεν κατάλαβε τίποτα» δήλωσε ένας μάρτυρας. «Οι άλλοι κατάλαβαν τι έγινε και έφυγαν σαν τρελοί. Φυσικά, όλοι οι γονείς είναι σε κατάσταση σοκ».

Ένας άλλος από τους παρευρισκόμενους υπέθεσε ότι έπεσε στο κενό μια κούκλα και ότι ο άνδρας έκανε φάρσα. «Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν», δήλωσε και πρόσθεσε ότι στην αρχή δεν υπήρχε καμία υποψία ότι επρόκειτο για τραγωδία.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης είπαν ότι επρόκειτο για μια «τερατώδη ατυχία», ενώ και η εταιρεία που είχε οργανώσει την εκδήλωση έκανε λόγο για «τραυματικό θέαμα». Την υπόθεση ερευνούν οι αρχές.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση