ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτά είναι τα μαχαίρια με οποία σκότωσε τον πατέρα του ο 16χρονος

Έσπασε το μαχαίρι από το μένος των χτυπημάτων του 16χρονου στον πατέρα του

Ανατριχιαστικές είναι οι πληροφορίες που προέρχονται από την άγρια δολοφονία του 71χρονου άνδρα από τον 16χρονο γιο του στα Καλύβια το βράδυ της Παρασκευής.

Φωτογραφία ντοκουμέντο από τα μαχαίρια, με τα οποία ο 16χρονος σκότωσε τον 71χρονο πατέρα του στα Καλύβια, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών, ο 16χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης επέστρεψε στο σπίτι που έμενε με τον πατέρα του περίπου στις 21.00 χθες το βράδυ, ενώ νωρίτερα είχε μεταβεί στο κέντρο της Αθήνας με τον αδερφό του.

Ακολούθως, κατά την επιστροφή του πατέρα του στην κατοικία τους περίπου στις 21.20, ο κατηγορούμενος περίμενε στην είσοδό από την κεντρική πόρτα του πρώτου ορόφου, έχοντας στην κατοχή του δύο μαχαίρια και τη στιγμή της εισόδου του, του επιτέθηκε με αυτά, πλήττοντάς τον με πολλαπλά χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα, στο θώρακα, στο λαιμό και στο πρόσωπο, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Το θύμα

Μάλιστα, πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν πως από το μένος με το οποίο επιτέθηκε στον πατέρα του, ένα από τα μαχαίρια έσπασε ενώ τον χτυπούσε ασταμάτητα.

Ο 71χρονος επιχείρησε να διαφύγει, κατεβαίνοντας την σκάλα της κατοικίας, έως ότου κατέληξε στον αύλειο χώρο του ισογείου, όπου εντοπίστηκε η σορός του. Αμέσως μετά το έγκλημα, ο 16χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με φιλικό του πρόσωπο, καθώς και με τη μητέρα του και τον αδερφό του, ενημερώνοντάς τους για την πράξη στην οποία προέβη.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στη σύλληψη του 16χρονου. Όπως διαπιστώθηκε, ο 71χρονος έφερε πολλαπλά τραύματα στη θωρακική κοιλότητα, στην κοιλιακή χώρα, στο αριστερό μάτι και στο αριστερό αυτί.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Ανακριτή για να απολογηθεί, ο 16χρονος.

Νωρίτερα, ο ανήλικος δράστης οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή από όπου ο πατροκτόνος ζήτησε και έλαβε προθεσμία. Μέχρι να δώσει απολογία, ο 16χρονος θα παραμείνει κρατούμενος.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση