ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός με ανάρτηση του Δρ. Αβραάμ Ηλία: «Φίλε αντιεμβολιαστή, ο Θεός… να σε ελεήσει»

«Πρέπει να σταματήσεις να σχολιάζεις στο διαδίκτυο με υβριστικά και εμετικά σχόλια»

24news team

O Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Δρ. Αβραάμ Ηλία, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, επέλεξε να στείλει το μήνυμά του σε όσους είναι πολέμιοι των εμβολίων και ανάμεσα σε άλλα αναφέρει: «Φίλε αντιεμβολιαστή, προσωπικά, μετά από 42 χρόνια που ασχολούμαι με την Ιατρική, δεν είμαι σε θέση να εκδίδω κατευθυντήριες οδηγίες. Αντίθετα, μελετώ και εφαρμόζω αυτές των μεγαλύτερων, αξιόπιστων και διεθνώς αναγνωρισμένων επιστημονικών Ιατρικών Εταιρειών και Οργανισμών. Πρέπει να γνωρίζεις ότι όλες ανεξαιρέτως, για το συγκεκριμένο θέμα συγκλίνουν σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα: Ναι, στον καθολικό εμβολιασμό.»

Αυτούσια η ανάρτηση 

ΦΙΛΕ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗ

-Φίλε αντιεμβολιαστή, πρέπει να γνωρίζεις ότι τα εμβόλια μαζί με τα αντιβιοτικά, αποτελούν διαχρονικά, τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις της Ιατρικής αφού έσωσαν και σώζουν εκατομμύρια ψυχές σε ολόκληρο τον κόσμο. Αντίθετα, μελετώ και εφαρμόζω αυτές των μεγαλύτερων, αξιόπιστων και διεθνώς αναγνωρισμένων επιστημονικών Ιατρικών Εταιρειών και Οργανισμών. Πρέπει να γνωρίζεις ότι όλες ανεξαιρέτως, για το συγκεκριμένο θέμα συγκλίνουν σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα: Ναι, στον καθολικό εμβολιασμό.


Κύπρος: «Είναι σκληρό να βλέπεις το μωρό σου να υποφέρει»


-Φίλε αντιεμβολιαστή, ο οποίος πολεμάς με τόση μανία τα εμβόλια και μάλιστα αυτά της Πανδημίας, πρέπει να γνωρίζεις ότι είναι τα πιο καλά μελετημένα. Τούτο γιατί έγιναν σε δισεκατομμύρια συνανθρώπους μας έως τώρα σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχουν αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι είναι εξόχως αποτελεσματικά αλλά και ασφαλή. Επομένως, η μαζική τους χρήση αποτελεί μονόδρομο για την αντιμετώπιση της Πανδημίας.

-Φίλε αντιεμβολιαστή, πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν νόσησες έως τώρα σοβαρά, επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της χώρας σου, έχει εμβολιαστεί, υψώνοντας έτσι τοίχο προστασίας και για σένα. Το τοίχος προστασίας θα ήταν ψηλότερο και οι επιπτώσεις της Πανδημίας λιγότερες, εάν και εσύ είχες συμβάλλει υπεύθυνα σε αυτή την προσπάθεια.

-Φίλε αντιεμβολιαστή, απόφοιτε του Χάρβαρντ, πρέπει να γνωρίζεις ότι το ίδιο το Χάρβαρντ απαιτεί από όλους τους φοιτητές του για εγγραφή στο νέο ακαδημαϊκό έτος, πιστοποιητικό εμβολιασμού για την Covid-19. Γιατί άραγε;

-Φίλε αντιεμβολιαστή, πρέπει να σταματήσεις να σχολιάζεις στο διαδίκτυο με υβριστικά και εμετικά σχόλια, την συντριπτική πλειοψηφία των επιστημόνων αλλά και όσων έχουν αντίθετη άποψη από σένα. Με αυτό τον τρόπο δείχνεις το διανοητικό σου επίπεδο αλλά και τη δύσκολη θέση που έχεις περιέλθει.

-Φίλε αντιεμβολιαστή, ο Θεός να σε φωτίσει και να σε ελεήσει...

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω ανάρτηση προκάλεσε χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X