ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία στον Ακάμα: Σε σοβαρή κατάσταση η 20χρονη

Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

ΚΥΠΕ

Σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται 20χρονη, που ενεπλάκη χθες στο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην επαρχία Πάφου, με θύμα τον πατέρα της Sebagh Gerald Andre, 59 ετών, από τη Γαλλία. Η 20χρονη, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, υπέστη κατάγματα στα άκρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο συνέβη γύρω στις 3.20μ.μ. χθες, στην περιοχή “Κακοσκάλι “του Ακάμα, όταν μηχανοκίνητο όχημα (τύπου buggy), στο οποίο επέβαιναν ο 59χρονος και η 20χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε σε γκρεμό βάθους 150 μέτρων περίπου και κατέληξε στη θάλασσα.

Κατέληξε σε τραγωδία - Νεκρός ο οδηγός του buggy

Στη θάλασσα κατέληξε και ο 59χρονος. Τη πτώση του μηχανοκίνητου οχήματος στον γκρεμό, αντιλήφθηκαν άλλα μέλη της οικογένειας που το ακολουθούσαν με δυο τετράτροχες μοτοσυκλέτες. Όλοι τους είχαν έρθει για μονοήμερες διακοπές στην Πάφο.

Άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, που έσπευσε στην περιοχή, παρέλαβε τον 59χρονο από τη θάλασσα και τον μετέφερε στο λιμανάκι Λατσιού. Από εκεί ο 59χρονος παραλήφθηκε από ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η 20χρονη εντοπίστηκε τραυματισμένη εντός του γκρεμού, σε βάθος 70 μέτρων περίπου. Ανασύρθηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας της περιγράφεται ως σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου .

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς και η Τροχαία Πάφου διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X