ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατέληξε σε τραγωδία - Νεκρός ο οδηγός του buggy

Σε σοβαρή κατάσταση η 20χρονη κόρη του οδηγού

24news team

Υπέκυψε δυστυχώς στα τραύματά του ο οδηγός του οχήματος τύπου buggy που το απόγευμα της Κυριακής (8/8) έπεσε σε γκρεμό σε περιοχή στα Λουτρά της Αφροδίτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 59χρονο άνδρα από τη Γαλλία, ενώ συνοδηγός ήταν η 20χρονη κόρη του. Η νεαρή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. 

Θυμίζουμε ότι ήταν γύρω στις 15:30 όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκαν μαζί με την Αστυνομία, με ομάδα και όχημα διάσωσης από το Πυροσβεστικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς για διάσωση των δύο τουριστών, οι οποίοι βρέθηκαν σε γκρεμό βάθους 70 μέτρων μετά από πτώση του τετράτροχου μηχανοκίνητου οχήματος το οποίο επέβαιναν στη περιοχή κάμπινγκ στα Λουτρά της Αφροδίτης, στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστική, κ. Ανδρέα Κεττή, η γυναίκα τραυματίας, ανασύρθηκε με ειδικό εξοπλισμό από γκρεμό 70 μέτρων και αφού σταθεροποιήθηκε μετά από σοβαρό τραυματισμό, παραδόθηκε στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων.

Ο δεύτερος τραυματίας, ο οδηγός δηλαδή, επίσης σταθεροποιήθηκε και παραλήφθηκε από σκάφος της Λιμενικής για τη διά θαλάσσης μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Θυμίζουμε ότι τα δύο πρόσωπα επέβαιναν σε όχημα τύπου buggy. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση