ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός ο 77χρονος Παύλος

Διερευνώνται τα αίτια

24news team

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 11/8 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται σαλούν όχημα συγκρούστηκε με πλατφόρμα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομικής δύναμης για εξετάσεις καθώς και ασθενοφόρο για την μεταφορά του 77χρονου στο νοσοκομείο.

Ο 77χρονος, ο οποίος ήταν οδηγός του σαλούν οχήματος, παρά τις προσπάθειες των ιατρών υπέκυψε στα τραύματά του. Το νέο θύμα της ασφάλτου είναι ο Παύλος Διονυσίου από το Αργάκι Μόρφου, κάτοικος Λεμεσού, ενώ η οικογένεια του θύματος είναι ενήμερη για το τραγικό συμβάν.

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε και ο οδηγός του οχήματος-πλατφόρμα, το οποίο ενεπλάκη στο δυστύχημα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, εκ πρώτης όψεως η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Δηλώσεις από αξιωματικό δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού

Σύμφωνα με τον αξιωματικό δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιο Καφά, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 11 το πρωί όταν αυτοκίνητο σαλούν, που οδηγούσε ο 77χρονος, «εξερχόμενο σε κύρια αρτηρία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με βαρέου τύπου όχημα και, συγκεκριμένα, πλατφόρμα μεταφοράς αυτοκινήτων, το οποίο οδηγείτο στην κύρια οδό. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο οδηγός του σαλούν αυτοκινήτου να τραυματιστεί θανάσιμα».

Οι έρευνες της Αστυνομίας, ανέφερε ο κ. Καφάς, βρίσκονται στο αρχικό στάδιο. «Ταχύτητα ή αμέλεια ή οτιδήποτε άλλο εξετάζεται και θα προκύψουν από τις λεπτομερείς εξετάσεις που θα διενεργήσει η Αστυνομία τόσο στη σκηνή του δυστυχήματος όσο και μετέπειτα από έρευνες που θα γίνουν», ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X