ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τη Δευτέρα η κηδεία της Αναστασίας - Τι ζήτησε η οικογένεια

Η οικογένεια ευχαριστεί για την αμέριστη κατανόηση και συμπαράσταση

24news team

Στην τελευταία της κατοικία θα οδηγηθεί τη Δευτέρα 6 Μαρτίου η Αναστασία Αδαμίδου. 

Η σωρός της άτυχης νεαρής, θύμα της πολύνεκρης σιδηροδρομικής σύγκρουσης στα Τέμπη της Ελλάδας, θα μεταφερθεί αύριο στην Κύπρο από Θεσσαλονίκη με την απογευματινή πτήση.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Πάφο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Επίσης παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για στήριξη οικογένειας συγγενικού προσώπου με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η οικογένεια επίσης παρακαλεί δημόσια τους λειτουργούς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης όπως σεβαστούν την επιθυμία της να μην καλύψουν δημοσιογραφικά την νεκρώσιμο ακολουθία και ταφή.

Αντιλαμβανόμαστε το δημόσιο ενδιαφέρον, προσθέτει η οικογένεια, ωστόσο σημειώνει «θερμή παράκλησή μας όμως είναι αυτές οι πολύ ευαίσθητες προσωπικές στιγμές να μην τύχουν προβολής και δημοσιότητας».

Εξέφρασε τέλος τις ευχαριστίες της για την κατανόηση και την αμέριστη συμπαράσταση.

Δείτε την ανακοίνωση

Την πολυαγαπημένη μας κόρη και αδελφή Αναστασία Αδαμίδη, κηδεύουμε την Δευτέρα 06/03/2023 και ώρα 14:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Πάφο και καλούμε όσους τιμούν τη μνήμη της να παραστούν. Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Οι τεθλιμμένοι: γονείς, αδέλφια και λοιποί συγγενείς. Αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για στήριξη οικογένειας συγγενικού προσώπου με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η οικογένεια θα ήθελε δημόσια να παρακαλέσει τους λειτουργούς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης όπως σεβαστούν την επιθυμία της να μην καλύψουν δημοσιογραφικά την νεκρώσιμο ακολουθία και ταφή. Αντιλαμβανόμαστε το δημόσιο ενδιαφέρον, θερμή παράκλησή μας όμως είναι αυτές οι πολύ ευαίσθητες προσωπικές στιγμές να μην τύχουν προβολής και δημοσιότητας.

Ειλικρινά σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την αμέριστη συμπαράσταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X