ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το προφητικό τραγούδι που ζήτησε ο Κυπριανός (vid)

«Ποιος να ξέρει στο βλέμμα του πίσω τι να κρύβει ο Θεός για εμάς»

24news team

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 23χρονου φοιτητή Κυπριανού Παπαϊωάννου από το Αυγόρου, ο οποίος συμπεριλαμβανόταν στη λίστα των αγνοουμένων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Ο Κυπριανός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός ανάμεσα στους συμμαθητές, τους καθηγητές και το προσωπικό του Μουσικού Σχολείου Αμμοχώστου αλλά και του Λυκείου Κοκκινοχωρίων Φώτη Πίττα στο οποίο φοιτούσε το πρωί.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» στο ΣΙΓΜΑ, ο Σπύρος Σπύρου, Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Αμμοχώστου, ανέφερε πως «Ο Κυπριανός μας βοηθούσε και μετά την αποφοίτησή του. Όταν τον καλούσαμε ήταν πάντα δίπλα μας».

Μάλιστα, ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου μοιράστηκε μια συγκινητική ιστορία με τον άτυχο νεαρό. «Χθες θυμήθηκα κάτι που ίσως ήταν και προφητικό. Ήρθε μια μέρα και μου είπε κύριε θέλω να μου ηχογραφήσεις το μέρος του πιάνου για μια εκδήλωση που θα τραγουδήσω στο κατηχητικό. Τον ρώτησα ποιο τραγούδι θέλει. Μου είπε ότι το τραγούδι ήταν «Ποιος να ξέρει στο βλέμμα του πίσω τι να κρύβει ο Θεός για εμάς».

Όπως είπε ο κος Σπύρου, «Αυτό το τραγούδι είναι του Τώνη Βαβάτσικου και έχει τον πιο μακρύ τίτλο τραγουδιού στην Ελλάδα. Τον ρώτησα πού ξέρει το τραγούδι, αφού πρόκειται για ένα τραγούδι που κέρδισε το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης πολύ παλιά. Μου είπε ότι το ήξερε γιατί παρακολουθεί πράγματα.. μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση αυτό. Ήταν πολύ ώριμος για την ηλικία του. Αγαπούσε πολύ την Ελλάδα και ήταν πολύ χαρούμενος που πέρασε στη Νομική Θεσσαλονίκης».

Ακούστε το τραγούδι:

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X