ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα ξεπαγιάσουμε - Μέχρι και -6 απόψε η θερμοκρασία

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Τσουχτερό κρύο αναμένεται να βιώσουμε το βράδυ της Τετάρτης 17/2 αφού σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, η θερμοκρασία αναμένεται να είναι στους μείον 6 στα ψηλότερα ορεινά ενώ στο εσωτερικό θα ανέλθει γύρω στους 3 βαθμούς. 


Μαγεία σε περιοχές της Κύπρου - Ντύθηκαν στα λευκά (pics, vids)


Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως αίθριος. Στα ορεινά και σε υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού θα σχηματιστεί παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 και παροδικά τοπικά, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα νότια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 6 στα υπόλοιπα παράλια και στους μείον 6 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που από αργά το απόγευμα και το βράδυ θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα βόρεια παράλια.

Την Παρασκευή παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και ελαφρά κυρίως χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Παρασκευή και μη αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο, για να κυμαίνεται πιο κάτω από τις μέσες κλιματικές τιμές. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου καιρού ήταν 11 εκατοστά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X