ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τα νέα μέτρα είναι απαράδεκτα» - Η ομιλία του συλληφθέντα γιατρού στο Προεδρικό

«Μεγάλε γιατρέ Σωτηριάδη», φώναζε ο κόσμος κατά την ομιλία του

24news team

Στη σύλληψη του γιατρού και επιδημιολόγου Ελπιδοφόρου Σωτηριάδη προχώρησε, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, η Αστυνομία, για τη μεγάλη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (18/7) στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ στη συνέχεια κατέληξε σε έκτροπα στο συγκρότημα «ΔΙΑΣ».

Σημειώνεται ότι ο δρ Σωτηριάδης, διαπιστώθηκε πως στη διαδήλωση, μίλησε με το μικρόφωνο και απευθύνθηκε στον κόσμο κατακρίνοντας τα νέα μέτρα που επέβαλε η Κυβέρνηση για αναχαίτηση του κορωνοϊού, ενώ διερευνάται αν είναι από τους διοργανωτές της διαμαρτυρίας.


Δρ Σωτηριάδης: Σχολίαζε δημοσίως τα έκτροπα στον «ΔΙΑ» πριν τη σύλληψη


Ο δρ Σωτηριάδης, που πολλές φορές τάχθηκε ενάντια στα μέτρα δημοσίως ενώ υποστηρίζει ότι ο κίνδυνος της COVID19 είναι ελάχιστα μεγαλύτερος απ’ αυτόν της γρίπης, χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο που παρευρέθηκε, κατά την ομιλία του ενώ στο βίντεο ακούγονται κάποιοι πολίτες να φωνάζουν: «Μεγάλε, γιατρέ Σωτηριάδη».

Μεταξύ άλλων ο γιατρός χαρακτήρισε «απαράδεκτα» τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης ενώ σημείωσε ότι «δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον έλεγχο της επιδημίας».

Σε έντονο ύφος μάλιστα είπε: «Ακόμα και τα μικρά παιδιά, καταλαβαίνουν ότι η Κυβέρνηση χρησιμοποιεί τον ανήθικο, έμμεσο εκβιασμό για να υποχρεώσει τους πολίτες να κάνουν ένα εμβόλιο είτε το θέλουν είτε όχι».

Πιο κάτω η ομιλία του, σε βίντεο που αναρτήθηκε στα ΜΚΔ:

 Ο δρ Σωτηριάδης, μίλησε στους πολίτες για αρκετή ώρα τάσσοντας ξεκάθαρα τον εαυτό του ενάντια στις αποφάσεις της Κυβέρνησης για την διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνονται αντιδράσεις για τη σύλληψή του, αφού αναφέρεται ότι ο γιατρός, μετά την ομιλία του έφυγε από το σημείο και πήγε σπίτι του και δεν είχε σχέση με τα υπόλοιπα που συνέβησαν μετά τη διαδήλωση.

Χαρακτηριστική η ανάρτηση που ακολουθεί: «Αγαπητοί αδελφοί, παρακαλώ να κάνετε θερμή προσευχή για τον εκλεκτό ιατρό και επιστήμονα επιδημιολόγο Ελπιδηφόρο Σωτηριάδη ο οποίος συνελήφθη και βρίσκεται στα κρατητήρια γιατί συκοφαντήθηκε πως δήθεν συμμέτεσχε στις πράξεις βανδαλισμού από ορισμένους διαδηλωτές ψες στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τα πρόσφατα παράνομα κυβερνητικά μέτρα. Ενώ ο Ελπιδηφόρος μετά την ωραία του χθεσινή ομιλία πήγε στο σπίτι του. Ασφαλώς έχει στοχοποιηθεί από κυβερνητικούς παράγοντες και όχι μόνο γιατί με το κύρος των λόγων και στοιχείων που παρουσιάζει απομυθοποιεί τα παραμύθια τους... Ευχόμαστε η Χάρη του Θεού βοηθός στον σύγχρονο αυτό ομολογητή της Αλήθειας. Μου το έστειλαν. Είμαι απόλυτα σύμφωνος. Οι δικτατορίας επιβάλλονται... εκεί που ριζώνει ο φόβος..»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X