ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δρ Σωτηριάδης: Σχολίαζε δημοσίως τα έκτροπα στον «ΔΙΑ» πριν τη σύλληψη

Συνελήφθη για την διαδήλωση ο γιατρός - επιδημιολόγος

24news team

Καταδίκασε δημοσίως τα όσα ντροπιαστικά συνέβησαν στο συγκρότημα «ΔΙΑΣ» μετά την διαδήλωση στο Προεδρικό, την Κυριακή (18/7), ο γιατρός και επιδημιολόγος δρ Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, ο οποίος συνελήφθη και εναντίον του διερευνάται το αδίκημα της υποκίνησης πολιτών για τη διαμαρτυρία.


«Τα νέα μέτρα είναι απαράδεκτα» - Η ομιλία του συλληφθέντα γιατρού στο Προεδρικό


Ο δρ Σωτηριάδης συνελήφθη, όπως έγινε γνωστό, την Δευτέρα (19/7) ενώ όπως θα δείτε πιο κάτω, ο ίδιος το βράδυ της Κυριακής (18/7) - λίγες ώρες δηλαδή προτού συλληφθεί - μέσω της προσωπικής του σελίδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σχολίαζε και καταδίκαζε τα έκτροπα που συνέβησαν στον «ΔΙΑ».

«Μεγάλε γιατρέ Σωτηριάδη» - Ποιος είναι ο επιδημιολόγος που συνελήφθη (vid)

«Εκφράζω ειλικρινή λύπη, απογοήτευση και αποτροπιασμό για τα επικίνδυνα έκτροπα που έγιναν από άγνωστους απόψε στο κανάλι Sigma. Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο κάθε πράξη βίας, καταστροφής περιουσίας και τρομοκράτησης από οπουδήποτε κι αν προέρχεται. Εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου σε όσους δέχτηκαν αυτή την επίθεση», σχολίασε, παίρνοντας απόσταση από όσους διαδηλωτές κατέληξαν να προκαλούν ζημιές στον «ΔΙΑ» και να δημιουργούν το χάος που εκτυλίχθηκε στο σημείο.

Η ανάρτηση του γιατρού:

Θυμίζουμε ότι, ο δρ Σωτηριάδης συνελήφθη αφού διαπιστώθηκε πως στη διαδήλωση της περασμένης Κυριακής που έγινε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, μίλησε με το μικρόφωνο και απευθύνθηκε στον κόσμο κατακρίνοντας τα νέα μέτρα που επέβαλε η Κυβέρνηση για αναχαίτηση του κορωνοϊού, ενώ διερευνάται αν είναι από τους διοργανωτές της διαμαρτυρίας.

Ο δρ Σωτηριάδης, που πολλές φορές τάχθηκε ενάντια στα μέτρα δημοσίως ενώ υποστηρίζει ότι ο κίνδυνος της COVID19 είναι ελάχιστα μεγαλύτερος απ’ αυτόν της γρίπης, χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο που παρευρέθηκε, κατά την ομιλία του ενώ στο βίντεο ακούγονται κάποιοι πολίτες να φωνάζουν: «Μεγάλε, γιατρέ Σωτηριάδη».

Μεταξύ άλλων ο γιατρός χαρακτήρισε «απαράδεκτα» τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης ενώ σημείωσε ότι «δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον έλεγχο της επιδημίας».

Σε έντονο ύφος μάλιστα είπε: «Ακόμα και τα μικρά παιδιά, καταλαβαίνουν ότι η Κυβέρνηση χρησιμοποιεί τον ανήθικο, έμμεσο εκβιασμό για να υποχρεώσει τους πολίτες να κάνουν ένα εμβόλιο είτε το θέλουν είτε όχι».

Ο δρ Σωτηριάδης, μίλησε στους πολίτες για αρκετή ώρα τάσσοντας ξεκάθαρα τον εαυτό του ενάντια στις αποφάσεις της Κυβέρνησης για την διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνονται αντιδράσεις για τη σύλληψή του, αφού αναφέρεται ότι ο γιατρός, μετά την ομιλία του έφυγε από το σημείο και πήγε σπίτι του και δεν είχε σχέση με τα υπόλοιπα που συνέβησαν μετά τη διαδήλωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X