ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέσπασε ο θείος του Στυλιανού - «Τα μωρά είναι φυλακισμένα...»

Σφοδρή επίθεση από το θείο του 14χρονου στο Γραφείο Ευημερίας

Ο θείος του 14χρονου Στυλιανού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στην φάρμα του πατέρα του, μίλησε τηλεφωνικώς στην εκπομπή του Omega, «Ενημέρωση Τώρα». Ο κύριος Χριστόδουλος Χριστοδούλου εξαπέλυσε τα πυρά του προς το Γραφείο Ευημερίας.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει ο κύριος Χριστοδούλου, λειτουργοί που λαμβάνουν μέρος στην έρευνα για τον θάνατο του 14χρονου, είναι τα ίδια άτομα που χειρίζονται τις υποθέσεις στο δικαστήριο και θα έπρεπε, σύμφωνα με τον ίδιο, να απομακρυνθούν.

Με βάση τα όσα είπε ο θείος του 14χρονου Στυλιανού στην εκπομπή, στις 21 Σεπτεμβρίου όταν πήγαν για πρώτη φορά στο δικαστήριο, το Γραφείο Ευημερίας δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει στις επισκευές του σπιτιού.

«Το Γραφείο Ευημερίας πήγε εκεί, είδε το σπίτι και είπε ότι όντως χρειάζεται πολλή δουλειά και μας ευχήθηκε καλή δύναμη» δήλωσε ο κύριος Χριστοδούλου.

Συνεχίζοντας ο θείος του άτυχου Στυλιανού ανέφερε πως όταν παρουσιάστηκαν εκ νέου ενώπιον του δικαστηρίου στις 7/10, τους τόνισαν ότι το Γραφείο Ευημερίας δεν βοηθά στις επισκευές σπιτιών και τους είπαν να αποταθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Ο κ. Χριστοδούλου είπε πως έκανε αίτηση για να αναλάβει την κηδεμονία των δύο παιδιών προσωρινά, με λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας να παίρνει τηλέφωνο την γυναίκα του, προσπαθώντας να τους αποτρέψει λέγοντάς τους ότι θα είναι δύσκολη η κατάσταση.

Μεταξύ άλλων δήλωσε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος τα δύο παιδιά να βρίσκονται στην στέγη, λέγοντας χαρακτηριστικά «Είναι δυο μωρά φυλακισμένα, είναι στην φυλακή τα μωρά».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση