ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στη Νομική Υπηρεσία οι καταγγελίες της Α.Ελευθερίου

Υπενθυμίζεται ότι χθες βρέθηκε ενώπιον των ανακριτικών αρχών ο παράγοντας του αθλητισμού

Εντός των επόμενων εβδομάδων η υπόθεση, που αφορά στις καταγγελίες της Ολυμπιονίκη στην σκοποβολή Άντρη Ελευθερίου, θα διαβιβαστεί στη Νομική Υπηρεσία για οδηγίες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες βρέθηκε ενώπιον των ανακριτικών αρχών ο παράγοντας του αθλητισμού, που σύμφωνα με την καταγγελία της πρωταθλήτριας, φέρεται να την κακοποίησε σεξουαλικά.

Α. Ελευθερίου: Ισχυρίστηκε... άλλα ο αθλητικός παράγοντας!

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Αντρέου, είπε ότι τις επόμενες μέρες θα ληφθούν κάποιες επιπρόσθετες καταθέσεις που χρειάζεται, για να σημειώσει ότι με την ολοκλήρωση των εξετάσεων η υπόθεση θα διαβιβαστεί στη Νομική Υπηρεσία για οδηγίες.

Σε ερώτηση αν η Κύπρια Ολυμπιονίκης θα κληθεί εκ νέου για επιπρόσθετη κατάθεση, απάντησε ότι δεν γνωρίζει.

Σημειώνεται ότι το άτομο, που υπέδειξε η Άντρη Ελευθερίου στην κατάθεσή της, κλήθηκε στην Αστυνομία πριν από δύο εβδομάδες, ωστόσο, δεν εμφανίστηκε επικαλούμενος το ότι ο δικηγόρος του δεν δύνατο να παρευρεθεί για συγκεκριμένο λόγο.

Εξάλλου, κλήθηκε εκ νέου την περασμένη εβδομάδα και πάλι επικαλούμενος κώλυμα, δεν παραβρέθηκε.

Τελικά, οι ανακριτές έλαβαν χθες κατάθεση από το συγκεκριμένο άτομο.

Εκτός από την Άντρη Ελευθερίου, για την ίδια υπόθεση κατέθεσε και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σκοποβολής, Τζιοβάνης Σαββίδης.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της Άντρης Ελευθερίου τα περιστατικά αφορούν στο ίδιο πρόσωπο, ενώ αυτά έλαβαν χώρα στους Κοινοπολιτειακούς αγώνες στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 2006 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X