ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Α. Ελευθερίου: Ισχυρίστηκε... άλλα ο αθλητικός παράγοντας!

Ανακρίθηκε γραπτώς ο παράγοντας που κατήγγειλε η Ολυμπιονίκης

24news team

Στο ΤΑΕ Αρχηγείου βρέθηκε την Δευτέρα (8/2) ο παράγοντας της Ομοσπονδίας της Σκοποβολής, για τον οποίο προχώρησε σε επίσημες καταγγελίες εις βάρος του για παρενόχληση, η Ολυμπιονίκης Άντρη Ελευθερίου.

Ο εν λόγω παράγοντας ανακρίθηκε γραπτώς και σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, αρνήθηκε τις κατηγορίες. Μάλιστα, έδωσε τους δικούς του ισχυρισμούς για την υπόθεση, οι οποίοι αναμένεται να διερευνηθούν από τις Αρχές.

Οι ανακριτές αναμένεται να ολοκληρώσουν τον φάκελο της υπόθεσης, με κάποιες επιπρόσθετες καταθέσεις και στην συνέχεια να τον μεταβιβάσουν στην Νομική Υπηρεσία για περεταίρω οδηγίες ως προς τον χειρισμό της υπόθεσης.

Τα γεγονότα της υπόθεσης

Θυμίζουμε ότι η Άντρη Ελευθερίου, μετά την αρχική της κατάθεσης είχε κληθεί στο Αρχηγείο Αστυνομίας για συμπληρωματική, σχετικά με την καταγγελία της που αφορά σεξουαλική παρενόχληση από τον συγκεκριμένο αθλητικό παράγοντα. Εκτός από την Ολυμπιονίκη, κατέθεσε για την υπόθεση και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σκοποβολής, Τζιοβάνης Σαββίδης, αλλά και άλλα πρόσωπα.

Όπως έγινε γνωστό, για την υπόθεση έχει συσταθεί από την Αστυνομία ειδική ανακριτική ομάδα, η οποία διερευνά τις καταγγελίες. Η εν λόγω ανακριτική ομάδα αναμένεται να συμπληρώσει τον φάκελο της υπόθεσης, ο οποίος στην συνέχεια θα σταλεί στην Νομική Υπηρεσία για περεταίρω οδηγίες. 

Τα περιστατικά που καταγγέλλει η Άντρη Ελευθερίου και φέρονται να αφορούν το ίδιο πρόσωπο, σύμφωνα με την Ολυμπιονίκη διαπράχθηκαν στους Κοινοπολιτιακούς αγώνες στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας, το 2006 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008. Η ειδική ανακριτική ομάδα που συστάθηκε φαίνεται ότι ζήτησε και εξασφάλισε τεκμήρια σχετικά με τις αποστολές στους συγκεκριμένους αγώνες.

Στις καταθέσεις που ήδη λήφθηκαν από την Αστυνομία για την υπόθεση, θυμίζουμε ότι έχουν κατονομαστεί συγκεκριμένα πρόσωπα. Μεταξύ των όσων καταθέτουν, πέραν της Κύπριας Ολυμπιονίκη και του προέδρου της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Τζιοβάνη Σαββίδη, είναι και άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν ή βρίσκονται ακόμα στην Ομοσπονδία και σχετίζονται με την υπόθεση, αλλά και από το οικογενειακό περιβάλλον της Άντρης Ελευθερίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X