ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι έχασε την ζωή της η άτυχη Natalie (Vid)

Τι έδειξε η αυτοψία από το σημείο που εντοπίστηκε η 34χρονη

Από πτώση επήλθε ο θάνατος της 35χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία, καθώς όπως είπε ο ιατροδικαστής που βρέθηκε επί τόπου και εξέτασε την σορό της άτυχης κοπέλας, αλλά και το γύρο χώρο, απεφάνθη ότι έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

«Μετά την αυτοψία του χώρου όλη η κατάσταση συνάδει με πτώση από ύψος», δήλωσε αρχικά ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης και πρόσθεσε ότι η σορός της Νάταλι Κρίστοφερ θα μεταφερθεί σήμερα, Παρασκευή, στην Αθήνα για νεκροψία-νεκροτομή.

«Δεν υπάρχουν δορυφορικές κηλίδες υπάρχει μία πρωτογενής κηλίδα κάτω από το κεφάλι του θύματος. Και τα άλλα στοιχεία που έχουμε συλλέξει συνάδουν ότι επήλθε ακαριαίος θάνατος από πτώση από μεγάλος ύψος.

Το κινητό τηλέφωνο της άτυχης Νάταλι βρέθηκε πάνω της.


Βράχια καταπλάκωσαν την άτυχη Natalie (Vids)


 

«Να πεις σε όλους τους λεβέντες...»

Εξάλλου, ο σύντροφός της, ο οποίος αναζητούσε την Natalie από την πρώτη στιγμή μαζί με τους αστυνομικούς, τους πυροσβέστες και τους εθελοντές, λύγισε. Δεν άντεξε στην είδηση ότι η Ναταλί εντοπίστηκε νεκρή.


Η Natalie είδε ένα μεγάλο όνειρο να πραγματοποιείται (Pics)


Παρά το σοκ του, όμως, θέλησε να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν να βρεθεί η Βρετανίδα, Ναταλί Κρίστοφερ, που αγνοείτο από το πρωί της Δευτέρας.

Ειδικότερα, όπως ανάρτησε στο facebook ένας από τους εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες, ο Βαγγέλης Κριαράς, ο Κυριάκος, ο άνδρας που είχε σχέση με την 35χρονη αστροφυσικό που βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα στην Ικαρία, θέλησε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στον εντοπισμό της.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κριαράς ανάρτησε τη στιχομυθία του με τον Κύπριο και σύντροφο της, Ναταλί Κρίστοφερ. «Να πεις σε όλους τους λεβέντες που βοήθησαν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πολιτική προστασία, εθελοντές πυροσβέστες... Ευχαριστώ», φέρεται να έγραψε ο Κύπριος σύμφωνα με την ανάρτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ, ΕΘΝΟΣ, protothema

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X