ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε σοκ η Γιολίτη για τον parody - Την έσωσε ο Πρόεδρος (vid)

«Δεν έχει την δική μου παχυδερμία»

24news team

Την ώρα που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η υπουργός Δικαιοσύνης, εξάγγελλαν τα μέτρα κατά της διαφθοράς το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε την ακύρωση του εντάλματος έρευνας που έγινε σε οικία, σχετικά με τον λογαριασμό - παρωδίας στο Twitter, που ασχολείται κατ’ αποκλειστικότητα με την κα. Γιολίτη.

Ενώ οι παρευρισκόμενοι εκ της Κυβερνήσεως δέχονταν διευκρινιστικές ερωτήσεις από λειτουργούς των ΜΜΕ, η κα. Γιολίτη δέχθηκε σχετική ερώτηση όσον αφορά την απόφαση του Ανώτατου και ερωτήθηκε κατά πόσο θα αναλάβει την πολιτική ευθύνη και εάν θα παραιτηθεί. Τον λόγο πήρε αμέσως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δίνοντας για πρώτη φορά δημοσίως και την δική του απάντηση και θέση, σχετικά με την υπόθεση.

Πάντως η κα. Γιολίτη ήταν εμφανώς αμήχανη, ενώ δεν σχολίασε καθόλου η ίδια την υπόθεση.


«Έπεσε» η υπόθεση Γιολίτη - Parody


Αρχικά ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι, η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου είναι σεβαστή, όπως και η ευαισθησία των πολιτών και των πολιτικών που θίγονται με τέτοιες συμπεριφορές, ωστόσο σεβαστό θεωρεί και το δικαίωμα έκφρασης του κάθε πολίτη.

Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος χρησιμοποίησε και χιούμορ συγκρίνοντας την δική του «παχυδερμία» και «νοοτροπία» που ανέχεται τα όσα του αποδίδονται, σε σχέση με τις ευαισθησίες ενός προσώπου που δεν είναι για χρόνια εμπλεκόμενο στον χώρο της πολιτικής.

Ο Πρόεδρος υποστήριξε κιόλας ότι παρόμοιου τύπου υποθέσεις υπήρξαν και στο παρελθόν από άλλα πολιτικά πρόσωπα και δεν αποτελεί λόγο για να αναλάβει πολιτική ευθύνη η υπουργός.

Επίσης, σχολίασε τα fake account στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας πως όποιος θέλει να πει κάτι ας το λέει από τον δικό του λογαριασμό. «Κανένας δεν θυμώθηκε και κανένας δεν θα θυμωθεί σε αυτή την Δημοκρατία» σημείωσε.

Καταλήγοντας είπε ότι είναι ο ίδιος που διόρησε την κα. Γιολίτη και ότι της έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και δεν τίθεται θέμα ανάληψης ευθυνών. «Απλούστατα, τέλεια και παύλα» κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X