ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μυστήριο γύρω από την απόπειρα φόνου - Σοβαρά ο Ελληνοκύπριος

Ψάχνουν τους δράστες και το κίνητρο

24news team

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των ανακριτών σχετικά με την απόπειρα φόνου εναντίον 34χρονου Ελληνοκύπριου στη Ξυλοτύμπου.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου, είπε: «Τα κίνητρα και τα αίτια εστιάζουν στις προσωπικές περιστάσεις του τραυματία», ενώ σημείωσε πως η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη αφού υπέστη κάταγμα κρανίου.

«Έχουν παραληφθεί διάφορα τεκμήρια από την σκηνή και αναμένεται να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις για διευκόλυνση των ερευνών», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κος. Θεοδούλου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα της απόπειρας φόνου είναι καλά γνωστό στις Διωκτικές Αρχές για υποθέσεις διαρρήξεων αλλά και ναρκωτικών. Οι Αρχές ξεσκονίζουν το παρελθόν του 34χρονου ψάχνοντας με ποιους είχε διαφορές κάτι που πιθανόν να είναι το κλειδί για κίνητρο και δράστες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει με ποιο τρόπο χτυπήθηκε ο Ελληνοκύπριος στο κεφάλι. Να υπενθυμίσουμε ότι το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση