ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πόσες πτήσεις από Κύπρο προς Αθήνα επηρεάζονται λόγω κακοκαιρίας

Η σχετική ενημέρωση

ΚΥΠΕ

Οκτώ συνολικά πτήσεις, έξι από το αεροδρόμιο Λάρνακας και δύο από το αεροδρόμιο Πάφου προς Αθήνα, που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη 25 Ιανουαρίου, μέχρι το μεσημέρι, επηρεάζονται από τις έκτακτες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Hermes Airports αναφέρουν ότι από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς Αθήνα ακυρώθηκαν σήμερα μέχρι το μεσημέρι, τέσσερις πτήσεις και δύο αφίξεις από Αθήνα προς Λάρνακα, με συνολικά 306 επιβάτες να επηρεάζονται.

Οι δύο αναχωρήσεις που ακυρώθηκαν για το δρομολόγιο Λάρνακα – Αθήνα, θα πραγματοποιούνταν από την αεροπορική εταιρεία Aegean και οι δυο από την SkyExpress.

Όσον αφορά τις αφίξεις για το δρομολόγιο Αθήνα – Λάρνακα, ακυρώθηκαν μία πτήση θα εκτελείτο από την Aegean και μια από την SkyExpress.

Από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα, επηρεάζονται για σήμερα μέχρι το μεσημέρι και δύο πτήσεις, μία άφιξη από Αθήνα προς το αεροδρόμιο της Πάφου και μία αναχώρηση από την Πάφο προς την Αθήνα, τις οποίες θα πραγματοποιούσε η αεροπορική εταιρεία Tus Air.

Από τις ακυρώσεις πτήσεων από το αεροδρόμιο της Πάφου προς την Αθήνα, επηρεάζονται συνολικά 42 επιβάτες.

Σημειώνεται ότι χθες Δευτέρα 24 Ιανουαρίου ακυρώθηκαν, τέσσερις πτήσεις, δύο αφίξεις από Αθήνα – Λάρνακα και δύο αναχωρήσεις Λάρνακα – Αθήνα, ενώ επηρεάστηκαν 228 επιβάτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X