ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραλίμνι: Σκληρές εικόνες - Άγριος ξυλοδαρμός στην μέση του δρόμου (vid)

Με επιθετικά όργανα στα χέρια τους οι εμπλεκόμενοι

Με πέτρες, ρόπαλα, καρέκλες και άλλα επιθετικά αντικείμενα, αρκετά πρόσωπα φαίνεται να συμμετείχαν σε συμπλοκή στο Παραλίμνι, το βράδυ του Σαββάτου (4/7).

Από το βίντεο που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι εμπλεκόμενοι φαίνεται να κτυπούν με μένος ο ένας τον άλλο.

Κληθείς να σχολιάσει το επίμαχο βίντεο ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Ανδρέας Κωνσταντίνου,  εξήγησε στο 24news ότι, τα ξημερώματα της Κυριακής (5/7) λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ προσώπων έξω από υποστατικό στην Λεωφόρο Πρωταρά, στο Παραλίμνι. Ωστόσο, όταν μέλη της Δύναμης έφτασαν στο σημείο, δεν είδαν να σημειώνεται κάποια συμπλοκή, αλλά ούτε εντοπίστηκε κάποιο τραυματισμένο πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο, εντόπισαν ωστόσο κάποια πρόσωπα στην περιοχή, από τα οποία λήφθηκαν τα στοιχεία τους, όμως, ισχυρίστηκαν ότι δεν είδαν και δεν γνωρίζουν τίποτα σχετικά με οποιαδήποτε συμπλοκή.


Θανατηφόρο Πάφου: Μοιραία η απόφαση του Ευαγόρα για το κράνος


Η Αστυνομία ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τον κ. Κωνσταντίνου, ανέμενε αν τυχόν μετέβαινε στο Νοσοκομείο κάποιο πρόσωπο τραυματισμένο που να σχετίζεται με την υπόθεση, ώστε να ξετυλίξει το κουβάρι, χωρίς ωστόσο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Τις επόμενες ώρες, κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πιο κάτω βίντεο, στο οποίο όντως, φαίνονται αρκετά πρόσωπα να «παίζουν» ξύλο και μάλιστα να έχουν στα χέρια τους ρόπαλα, καρέκλες και άλλα αντικείμενα.

Με βάση το συγκεκριμένο βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου, μας εξήγησε ότι, στην Αστυνομία λήφθηκε απόφαση όπως αυτεπάγγελτα διερευνήσει την υπόθεση. Συγκεκριμένα, το βίντεο θα τύχει ανάλυσης από εργαστήριο της Αστυνομίας και θα γίνει προσπάθεια ταυτοποίησης προσώπων, ώστε να κλητευθούν για κατάθεση.

Επίσης, αναμένεται να ληφθούν υπόψη τα στοιχεία των προσώπων που εντοπίστηκαν εκείνο το βράδυ, από τα μέλη της Αστυνομίας, στο σημείο.

Η Αστυνομία διερευνά αυτεπάγγελτα υπόθεση συμπλοκής και παράνομης κατοχής επιθετικών οργάνων.

Σημειώνεται ότι στις Αρχές, δεν έγινε κάποιο παράπονο από οποιοδήποτε εμπλεκόμενο πρόσωπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X