ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θανατηφόρο Πάφου: Μοιραία η απόφαση του Ευαγόρα για το κράνος

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 24χρονου

24news team

Σε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση συνεπεία του οδικού δυστυχήματος, οφείλεται ο θάνατος του 24χρονου Ευαγόρα Δημητρίου, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής (5/7).

Η αιτία θανάτου του 24χρονου καταδείχθηκε από την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, την οποία διενήργησε η Ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα.

Θυμίζουμε ότι το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον άτυχο μοτοσικλετιστή, σημειώθηκε στον δρόμο Πόλης Χρυσοχούς - Αγίας Μαρίνας.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 24χρονος Ευαγόρας, δυστυχώς, δεν έφερε κράνος.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής  όταν 24χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα στον δρόμο Πόλης Χρυσοχούς - Αγίας Μαρίνας, με κατεύθυνση την Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς, και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, η οποία παρεξέκλινε της πορείας της, ανέβηκε πάνω σε πεζοδρόμιο, χτύπησε σε θάμνους και ανατράπηκε.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας διακομίσθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πάφου και της Τροχαίας μετέβησαν στη σκηνή για περαιτέρω εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X