ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κύπρος: Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα για κρατήσεις σε εστιατόρια αλλά...

Αρκετοί είναι αυτοί που ανυπομονούν για το άνοιγμα των χώρων εστίασης

24news team

Μεγάλη ανυπομονησία διακατέχει τόσο τους ιδιοκτήτες κέντρων εστίασης όσο και τους πολίτες για το άνοιγμα εστιατορίων, καφετεριών και νυχτερινών κέντρων. Το καθεστώς καραντίνας των τελευταίων εβδομάδων, το κέρφιου και ο περιορισμός στις μετακινήσεις έχει κουράσει τον κόσμο που περιμένει διακαώς μια κανονική έξοδο.

Με βάση τις εξαγγελίες για άνοιγμα της εστίασης το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μάρτη, οι πολίτες ξεκίνησαν ήδη να καλούν στα εστιατόρια για να προλάβουν να κάνουν κράτηση και να τα επισκεφθούν μόλις ανοίξουν. Mάλιστα, όπως μας αναφέρθηκε με βάση τις κλήσεις που δέχονται, οι κρατήσεις γεμίζουν για ολόκληρη την πρώτη εβδομάδα.

Λεμεσός: «Κόβει» Τσικνοπέμπτη η Αστυνομία - Στρατιώτες στους ελέγχους

Μπορεί τα τηλέφωνα να παίρνουν «φωτιά» σε κεντρικούς δημοφιλής χώρους εστίασης, ωστόσο οι κρατήσεις τη δεδομένη στιγμή δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, αφού οι ιδιοκτήτες των χώρων δεν γνωρίζουν ακόμα τα πρωτόκολλα που θα ισχύσουν για την επαναλειτουργία τους.

Ιδιαίτερα, μετά τα αυξημένα κρούσματα των τελευταίων ημερών κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής τις τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης μαζί με την επιδημιολογική ομάδα, όσον αφορά την επανεκκίνηση των κέντρων εστίασης.

Θυμίζουμε πως στη διαμαρτυρία που προηγήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου έξω από το Προεδρικό, μέλη του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, ζήτησαν ένα σωστό τρόπο επαναλειτουργίας των κέντρων αναψυχής που θα τους κάνει οικονομικά βιώσιμους καθώς και τρόπους οικονομικής ενίσχυσης των επιχειρήσεων που έχουν περιέλθει σε δυσμένεια λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση