ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ούρλιαζε από τους πόνους η Φιλιώ» - «Έσβησε» μπροστά στο σύζυγό της

Η θέση της οικογένειας της 33χρονης

Δημήτρης Λουκά

Αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο της 33χρονης Φιλιώς, η οποία «έσβησε» την περασμένη Τρίτη (08/2) στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Η οικογένεια της άτυχης Φιλιώς ρίχνει ευθύνες και «πυροβολεί» τις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας αφού όπως ισχυρίζεται ο σύζυγός της, είχαν μεταβεί δύο φορές στις πρώτες βοήθειες με την δεύτερη φορά να είναι και η τελευταία, αφού η 33χρονη κατέληξε.

Η 33χρονη, η οποία ήρθε στο νησί μας από την Ελλάδα, πριν από δύο μήνες, μαζί με τα δύο της παιδιά ηλικίας 2 και 6 ετών και τον σύζυγό της, αφού ο ίδιος βρήκε δουλειά σε χώρο εστίασης, έγινε θύμα μίας τραγικής ιστορίας.


Νέα νεκροτομή στη σορό της 33χρονης Φιλιώς


Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η οικογένεια της, η άτυχη μητέρα, είχε ιστορικό θρομβοφιλίας ενώ ο ιατρός της, της συνέστησε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Στην πορεία και μετά από 5-6 ημέρες, μετά τον εμβολιασμό της, στο χέρι της κοπέλας, υπήρξε μελάνιασμα. Η 33χρονη, πήγε στο Γ.Ν Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί της είπαν πως δεν είναι τίποτα και της έδωσαν παυσίπονο.

Μετά από μία εβδομάδα, η Φιλιώ δεν ένιωθε καλά και μετέβη σε ιδιώτη ιατρό της περιοχής, όπου της ανέφερε πώς τα συμπτώματα που είχε είναι ενδείξεις κορωνοϊού.

Ο Γολγοθάς της Φιλιώς, δεν σταματά εκεί, αφού το πρωί της Τρίτης (08/2), είχε φρικτούς πόνους στο στομάχι ενώ ανέβασε και πυρετό. Τότε ο σύζυγός της γύρω στις 07:30 το πρωί της Τρίτης (08/2), έβαλε τα δύο τους παιδιά στο όχημα και τη μετέφερε εκ νέου στις πρώτες βοήθειες του Γ.Ν Λάρνακας.

Σύμφωνα με την οικογένεια της 33χρονης, η αδικοχαμένη Φιλιώ, υπέφερε και ούρλιαζε από τους πόνους ενώ ο σύζυγός της, απελπισμένος και αυτός στην προσπάθεια του να μεταφέρει την γυναίκα του στο νοσοκομείο εκλιπαρούσε για βοήθεια. Μετά από 2,5 ώρες αγωνίας και ενώ η 33χρονη υπέφερε, του έδωσαν ένα αναπηρικό καροτσάκι και την μετέφερε εντός του νοσοκομείου από άλλη είσοδο.

Μετά από μία ώρα, οι ιατροί είπαν στο σύζυγο από το παράθυρο, πώς η Φιλιώ έπρεπε να διασωληνωθεί αφού κάτι δεν πήγαινε καλά, πληροφορώντας τον πως η κατάσταση της υγείας της ήταν σοβαρή ενώ της είχαν κάνει και MRI.

Το πιο τραγικό στην όλη θλιβερή ιστορία της Φιλιώς, είναι πώς ο σύζυγός της, την είδε να «σβήνει», αφού προηγουμένως τον είχαν φωνάξει να πάει να την δει καθώς οι παλμοί της 33χρονης άρχισαν να πέφτουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση