ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο πανηγυρισμός του δύτη όταν εντόπισε την τρίτη βαλίτσα (Pics)

Συγκινητικές στιγμές λίγο πριν την αυλαία στην Κόκκινη Λίμνη

Οι άνθρωποι που ρίσκαραν την σωματική τους ακεραιότητα, ακόμα και την ίδια την ζωή τους, έχουν κάθε δικαίωμα να νιώθουν περήφανοι για τους καρπούς των θυσιών τους και ανακουφισμένοι που το πρώτο σκέλος των ερευνών ολοκληρώθηκε, ακόμα κι αν διήρκεσε περίπου έναν μήνα.

Οι φωτογραφίες που ανήρτησε ο πεπειραμένος δύτης, Eduardo Branco στο προφίλ του στο facebook, από την στιγμή του εντοπισμού της τρίτης και τελευταίας βαλίτσας το πρωί της Τρίτης 04/06, προκαλούν ανατριχίλα, ακόμα και σε όσους παρακολουθούσαν ως απλοί θεατές το δράμα να ξετυλίγεται τον τελευταίο καιρό.

Ο πανηγυρισμός του δύτη, όταν εντόπισε την βαλίτσα στην λάσπη της αφιλόξενης Κόκκινης Λίμνης, σηματοδότησε και το τέλος της περιπέτειας. 

O κ. Branco συνοδεύει την ανάρτησή του με το εξής σχόλιο: «Επαγγελματική συμπεριφορά, ομαδική δουλειά, νεύρα από ατσάλι, δύσκολες συνθήκες. Στο τέλος, αυτό που μετρά, είναι η επιτυχία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ολόκληρη την ομάδα, για όλες σας τις προσπάθειες, σε αυτή την επικίνδυνη αναζήτηση...»

Αυτούσια ανάρτηση και από την ιδιωτική εταιρεία που συνέδραμε τις έρευνες:

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X